AGF styrker forsvaret

Af: SHC - Foto: Ole Nielsen den 29. marts 2017, kl. 15:08

26-årige Thomas Juel-Nielsen bliver en del af AGF's Superliga-trup.

Der har den seneste uges tid været et nyt ansigt på træningsbanen i AGF i skikkelse af forsvarsspilleren Thomas Juel-Nielsen, der har været til prøvetræning på Fredensvang, hvor han i mandags også blev testet i en reserveholds-kamp mod AC Horsens.

I dag blev det afgjort, at Thomas Juel-Nielsen nu bliver en del af AGF's Superliga-trup. I hvert fald frem til sommeren 2017. Således har den 26-årige forsvarer skrevet under på en kort kontrakt med AGF på tre måneder. Han kan dermed styrke et forsvar, der er udfordret af skader til flere nøglespillere. Men med tilgangen af Thomas Juel-Nielsen får cheftræner Glen Riddersholm nu en streng mere at spille på.

- Thomas har efterladt et solidt indtryk hos os, og han er en stabil spiller, der kan hjælpe os, som situationen er i vores forsvar lige nu. Han har høstet værdifuld erfaring fra svensk og norsk fodbold, og selv om han har stået uden klub i en periode, har han trænet solidt i mellemtiden. Vi har testet ham, og han er klar til at indgå i truppen - det er godt at få på plads, siger Glen Riddersholm, der har fulgt Thomas Juel-Nielsen, siden han trænede ham på det danske U17-landshold tilbage i 2006 og 2007.

Senest har Thomas Juel-Nielsen spillet for den svenske klub Falkenbergs FF i Allsvenskan. Men efter eget ønske udnyttede han en klausul i sin kontrakt og fik sin aftale ophævet ved nytår. Han har derfor været fri til at skifte til AGF med det samme - selv om transfervinduet er lukket. Forsvarsspilleren glæder sig nu til de nye udfordringer i Aarhus.

- Det er virkelig dejligt, at det er faldet på plads, og jeg glæder mig meget til at kæmpe for AGF. Jeg har en god følelse om de kommende måneder, og nu gælder det for mig om at bidrage med det, jeg kan i de kommende vigtige kampe, siger en glad Thomas Juel-Nielsen, der har fået sin fodboldopvækst i Hvidovre.

I februar 2016 skiftede han til Falkenbergs FF fra norske Sandefjord, hvortil han var kommet fra AB i 2013. Nu slutter han sig til AGF's trup på en aftale frem til 30. juni 2017. I AGF får Thomas Juel-Nielsen trøje nummer 21.

AGF forventer, at Thomas Juel-Nielsen når at blive spilleberettiget, hvis han bliver udtaget til truppen til søndagens kamp mod Viborg FF.