AGF skruer op for varmen til årets sidste hjemmekamp

Af: Foto: Ole Nielsen - 29. november 2017, kl. 14:49

Fredag er det tid til årets sidste kamp i Ceres Park. I årets løb har vi forsøgt at forbedre oplevelsen ved at komme til kamp i Ceres Park. Det gør vi også på fredag.

Fredag spiller vi årets sidste hjemmekamp i Ceres Park, når FC Helsingør kommer på besøg kl. 19. Det er 1. december, så det er ved at være en kold oplevelse at komme i Ceres Park, der viser sig fra sin dårlige side, når efteråret og vinteren er over os.

Derfor har vi - i samråd med vores publikum - i løbet af året taget flere initiativer, der skal gøre det lidt varmere at komme i Ceres Park og støtte holdet. 

På fredag skruer vi op endnu mere op for varmen. Således tilbyder vi til kampen varm suppe i udvalgte boder på både Ceres- og Bravida Tribunerne, ligesom vi har lyttet til vores publikum og derfor på fredag vil teste en forbedring af komforten på toiletterne.


For selv om det kun er 17 år siden, at Ceres Park blev moderniseret, er der stadig mange ting, der ikke er så moderne - herunder varmt vand i hanerne på toiletterne. Indtil nu har der således kun været koldt vand. Det kan vi ikke være bekendt.

Derfor tester vi på fredag varmt vand på både dame- og herretoiletterne på udvalgte steder på Ceres-tribunen. 

Vi skal understrege, at det er en test, der skal vise os, hvordan vi bedst kan forbedre oplevelsen på Ceres Park.

For sådan gør vi det hele tiden lidt bedre at komme på Ceres Park - indtil vi en dag forhåbentlig kan byde velkommen på et helt nyt Ceres Park. Kig efter skiltene for at finde toiletterne med det varme vand.

Så kom i Ceres Park på fredag til en forhåbentlig lidt varmere aften end normalt. Det er sidste mulighed i mere end to måneder for at se Alka Superligaholdet i aktion. Billetter til kampen kan købes lige her. Forbedringer på Ceres Park:

AGF forsøger løbende at optimere oplevelsen på Ceres Park for vores publikum. 
Blandt andet har vi: 


Skabt fordelsprogrammet AGF+, der giver sine medlemmer adgang til tæpper, kaffe og et kampprogram. 


Skærmet af på det øvre afsnit på Ceres og Bravida tribunerne, så der kommer mere læ på Ceres Park.

Forbedret toiletfaciliteterne - nu også med varmt vand.

Lavet AL Bank Fanzonen med stemning og underholdning inden kampen. 

Indført bedre service med den nye Waiteer app.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet