AGF støtter Familiehuset

Af: BJ - 29. november 2017, kl. 15:56

I forbindelse med årets sidste hjemmekamp fredag aften mod FC Helsingør samler AGF ind til TrygFondens Familiehus, der tilbyder uvurderlig hjælp til familier med langtidsindlagte børn.

I de senere år har AGF i flere sammenhænge bakket op om Familiehuset i form af både besøg fra spillertruppen og donationer - og AGF's Alka Superliga CSR-indsamling vil i år være øremærket Familiehuset. Helt konkret vil AGF donere to kroner pr. tilskuer til årets sidste hjemmekamp mod FC Helsingør, og derudover vil Alka Superliga-puljen føje lige knap 18.000 kr. til det indsamlede beløb.

- Familiehuset i Aarhus løfter en stor og vigtig opgave, som vi gerne vil være med til at sætte fokus på og bakke op om. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vores Alka Superliga-indsamling i år skulle gå til et lokalt initiativ som dette, der er 100 procent afhængig af støtte fra sponsorer, fonde og private donationer. Familiehuset gør en stor forskel for mange, og vi vil gerne give vores bidrag til at skabe gode og trygge rammer for de børnefamilier, der oplever at få alvorlig sygdom tæt ind på livet, siger Jacob Nielsen, adm. direktør i AGF.

Vinni Stenholt, der er leder af Familiehuset, glæder sig over opbakningen fra AGF.

- Det betyder meget for os, at AGF bakker op om Familiehuset. Alt, hvad der sker for Familiehuset, er en støtte, og fodbold betyder meget for vores indlagte børn og søskende. Det er dejligt, at vi kan få det ind i vores hverdag, som ellers meget er en hospitalshverdag præget af sygdom. Det er en særlig oplevelse for børnene at få besøg af AGF-spillerne. Det er med til at bringe glæde og smil hos børnene i en svær tid, siger Vinni Stenholt.

Familiehuset har tidligere på året indviet en ny afdeling, så der nu er plads til 22 familier. Skulle indsamlingen på fredag runde 50.000 kroner, vil AGF adoptere et af værelserne, så det kommer til at hedde AGF-værelset det kommende år.

Ønsker du at støtte Familiehusets arbejde, kan du donere et beløb via MobilePay på 37702. Det indsamlede beløb vil blive overrakt på onsdag d. 6. december, hvor AGF-spillere og maskotten Aros besøger Familiehuset og børneafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Om TrygFondens Familiehus
TrygFondens Familiehus ligger nær Aarhus Universitetshospital i Skejby og er et hus for familier med langtidsindlagte børn. Familiehuset danner hjemlige og trygge rammer for børnefamilierne og giver dem muligheden for at være sammen under en længere indlæggelse.

Familiehuset slog dørene op i maj 2012, og siden har der boet ca. 300 familier om året i huset. Frem mod 2018 samler Aarhus Universitetshospital alle specialer af alvorligt syge børn i Skejby - det kan være kræft, hjertesygdomme, for tidligt fødte børn og nyrer og -urinssygdomme. Det betyder, at der bliver et større behov for at kunne tilbyde børnefamilierne mulighed for at være sammen tæt på sygehuset - og derfor indviede Familiehuset tidligere på året en ny afdeling med 10 værelser.

Familiehuset er afhængig af støtte fra sponsorater, fonde, legater samt private donationer og tager med taknemmelighed imod hjælp i alle størrelser og former. Læs mere på: www.trygfondensfamiliehus.dk.

Støt AGF's indsamling til Familiehuset - giv dit bidrag via MobilePay på 37702 og køb billet til AGF-FC Helsingør her >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet