FCM var for skarpe på heden

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 27. november 2017, kl. 21:41

Mandagens Alka Superliga-opgør mod FC Midtjylland resulterede i et klart 0-4-nederlag - og især hjemmeholdets dødbolde blev udslagsgivende.

De fremmødte tilskuere på MCH Arena var i første halvleg vidne til en chancerig affære. Det begyndte bedst for FC Midtjylland, der allerede efter få minutters spil havde bud efter målet, men overliggeren stod i vejen for Mikkel Duelunds afslutning. Efter et kvarters spil faldt den første scoring. En god hjørnesparksserv fra Jakob Poulsen landede i panden på Rasmus Nissen, som kvitterede ved at dirigere bolden ind ved fjerneste målstolpe.

Scoringen gik hen og blev starten på en svær periode. Kun tre minutter senere viste hjemmeholdet igen, hvor gode de er på dødbolde, da Zsolt Korcsmár slap fri af sin oppasser og fandt vej til det lange hjørne med et solidt plantet hovedstød.

To mål nede fik vi i den efterfølgende periode selv produceret et par gode muligheder. Morten "Duncan" Rasmussen stod for begge, men heldet var desværre ikke med angriberen. Først måtte han i det 21. minut se et ellers udmærket hovedstød flyve kort forbi mål, og kun tre minutter senere var det så Marc Dal Hende, der på stregen kom i vejen for en reducering. Igen var "Duncan" på spil med hovedet, da han i situationen forsøgte at heade et langt indkast fra Pierre Kanstrup over i det fjerneste målhjørne.

I minutterne før pausen bølgede spillet frem og tilbage, og begge hold kunne med lidt mere held og dygtighed i afslutningerne have fået netmaskerne til at blafre. Der kom dog ikke flere scoringer i første halvleg, hvorfor pausestillingen endte med at hedde 2-0 til FC Midtjylland.

I anden halvleg fortsatte chancerne med at opstå, men denne gang var det hjemmeholdet, der stod for de fleste og største af slagsen. Det var dog først i kampens afsluttende minutter, at udbyttet kom. Marc Dal Hende stod her for to scoringer på få minutter. Steffen Rasmussen var prisgivet i begge situationer, men inden da havde han leveret fine redninger på forsøg fra de to indskiftere i form af Paul Onuachu og Jonas Borring.

Mere skete der ikke på heden i Herning, hvor FC Midtjylland altså endte med at vise sig for skarpe.

Vores næste opgave finder sted allerede på fredag. Ceres Park lægger her græs til årets sidste hjemmekamp, når FC Helsingør tager den lange vej fra det nordlige Sjælland.

Kampfakta - Alka Superliga
FC Midtjylland - AGF: 4-0 (2-0)
1-0: Rasmus Nissen (15')
2-0: Zsolt Korcsmár (18')
3-0: Marc Dal Hende (86)
4-0: Marc Dal Hende (88)

Tilskuere: 8.024

Advarsler:
FC Midtjylland: Paul Onuachu
AGF: Morten "Duncan" Rasmussen, Jesper Juelsgård

FC Midtjylland:
Jesper Hansen - Kian Hansen, Zsolt Korcsmár, Filip Novak - Rasmus Nissen, Janus Drachmann, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende - Gustav Wikheim (60: Paul Onuachu), Alexander Sørloth (88: Rilwan Hassan), Mikkel Duelund (75: Jonas Borring).

AGF:
Steffen Rasmussen - Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Jesper Juelsgård - Dino Mikanovic, Martin Spelmann, Daniel A. Pedersen, Tobias Sana (74: Kasper Junker), Jakob Ankersen (61: Mustapha Bundu) - Morten "Duncan" Rasmussen, Andre Riel (87: Mikkel Rask).

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet