Kanstrup: Vi skal tilbage på sporet i Randers

Af: KDJ / Foto: Ole Nielsen - 2. november 2017, kl. 9:18

Søndag gælder det lokalopgøret mod Randers FC i Randers. Det er en kamp som anfører Pierre Kanstrup ser meget frem til.

Søndag går jagten på en derby-sejr ind. Og anfører Pierre Kanstrup vil se holdet give alt, hvad remmer og tøj kan holde, når vi på søndag skal til Randers og møde Randers FC

Sidst vi mødte Randers blev det som bekendt til et ærgerligt 1-4-nederlag hjemme i Ceres Park. På søndag skal det resultat revancheres, når der er dømt derby-dag på BioNutria Park Randers.

- Vi går ind til kampen mod Randers med en kæmpe sult efter at revanchere os selv. Vi hungrer efter at komme ud og give noget tilbage til alle vores fans - det fortjener de. Vi skal tilbage på sporet igen, og det kommer vi forhåbentlig på søndag med en sejr, siger Pierre Kanstrup.

Det er dog ikke kun de tre point, som kommer til at være på spil, når der bliver fløjtet til kampstart i det kronjyske. Kampen mellem AGF og Randers FC - mellem Aarhus og Randers - har fået en stigende betydning og det kan mærkes i spillertruppen, hvor alle spillere glæder sig til søndag. 

- Det er et opgør, der betyder meget for en hel masse mennesker og for byen og klubben. Vi vil selvfølgelig gerne vinde alle kampe, og det er også den indstilling, vi hver gang løber på banen med. Men det giver altid lidt ekstra til stemningen i spillertruppen, når det er Randers, vi skal spille mod, fortæller Pierre Kanstrup. 

Kanstrup og resten af holdet bliver i øvrigt bakket massivt op i Randers på søndag. Således var der torsdag solgt mere end 1.000 billetter til udebaneafsnittet. Her koster billetterne kun en 50'er og der er plads til flere. Find din billet her. 

Søndagens kamp sparkes i gang kl. 16 på BioNutria Park Randers. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet