Reserveholdet fik uafgjort mod FC Midtjylland

Af: KDJ - 14. november 2017, kl. 17:46

I sidste uge tog reserveholdet en fornem 2-0-sejr over Silkeborg IF’s ditto. Her til eftermiddag skulle man så forsøge at følge op på den præstation med en kamp på Heden.

Kampen blev spillet på FC Midtjyllands baneanlæg i Ikast. Her stillede hjemmeholdet fra start med flere prominente navne fra Superliga-truppen, og det var noget, der i den indledende fase gjorde ondt på vores meget unge reservehold. Seks minutter efter dommerens startfløjt endte en høj bold bag om forsvaret for næsen af Jonas Borring, der udnyttede muligheden og dermed gjorde det til 1-0.

Hjemmeholdets fine åbning tog dog ikke modet fra AGF-spillerne - tværtimod. 12 minutter senere kæmpede Alexander Ammitzbøll sig til et korrekt fløjtet straffespark, som Kasper Junker sikkert omsatte til en udligning.

Flere scoringer kom der ikke i første halvleg, som trods en overvægt i boldbesiddelsesprocent til FC Midtjylland havde forløbet fint. AGF havde selv formået at være farlige på kontrastød, og det var et kampbillede, der fortsatte i kampens sidste 45 minutter. Ingen af de to hold formåede dog at omsætte deres spil til en afgørende scoring, hvorfor det hele endte 1-1 i Ikast.

U19-træner Mike Tullberg havde kun positive ord tilovers for den præstation, der blev ydet hele kampen igennem.

- Det var en rigtig flot reserveholdskamp fra vores side af. Vi var meget disciplinerede i vores forsvarsspil, og det var nødvendigt, da vi på forhånd godt vidste, at vi ikke ville komme til at have bolden særlig meget mod det erfarne hold, FC Midtjylland valgte at stille fra start med. I den forbindelse er jeg især stolt over de fire Superliga-spillere, der var med i dag. De går ind på banen og tager noget ansvar, så de unge spillere kan præstere på et niveau, de ellers ikke er vant til at spille på, sagde Mike Tullberg efter dagens reserveholdskamp.

Kampfakta - Reserveligaen
FC Midtjylland - AGF: 1-1 (1-1)
1-0: Jonas Borring (6')
1-1: Kasper Junker (18', str.)

AGF:
Kasper T. Kristensen, Martinus Mandal (80: Wuoc Mih Truong), Mikkel Rask, Sebastian Hausner, Christian Bech, Daniel Thøgersen (85: Jakob Kiilerich) - Nimo Gribenco (85: Jacob Transkow), Daniel A. Pedersen, Mads Mikkelsen (60: William Just) - Kasper Junker, Alexander Ammitzbøll.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet