Reserveholdet sejrede på Fredensvang

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 6. november 2017, kl. 17:39

Efter to nederlag i træk skulle reserveholdet i eftermiddags forsøge at komme tilbage på sporet, da man på Fredensvang fik besøg af Silkeborg IF’s ditto. Det var en opgave, man slap fornemt fra.

Kampen blev spillet på Fredensvangs nye kunstgræsbane. Herfra kunne cheftræner David Nielsen og U19-træner Mike Tullberg i løbet af første halvleg se deres spillere levere en god indsats, hvor kun den sidste skarphed manglede for at bryde hul på Silkeborgs defensiv. Bedste mulighed opstod kort før den halve time, hvor en fejl fra gæsterne gav André Riel bolden. Han spillede efterfølgende Kasper Junker fri i højre side af straffesparksfeltet, men angriberen måtte desværre nøjes med at se sin afslutning sidde lige på Silkeborg-keeperen. Gæsterne havde dog også deres muligheder i første halvleg. De kom hovedsageligt på kontrastød. Kort før pausen var sådan et tæt på at koste dyrt, da den tidligere AGF-spiller Stephan Petersen blev sendt afsted i venstresiden. Kasper T. Kristensen kom dog godt ud i feltet, hvorfra han fik afværget en scoring.

I anden halvleg fortsatte AGF-spillerne med at være farlige på den sidste tredjedel. I modsætning til de første 45 minutter gav det denne gang en tidlig scoring. Et fremragende opspil endte for panden af Nimo Gribenco. Han måtte kort fra mål se sit hovedstød blive reddet, men i anden omgang var en hurtigt opfattende Alexander Ammitzbøll på plads til at skubbe bolden det sidste stykke over stregen.

Kampen nåede efter scoringen en fase, hvor AGF jagtede en afgørelse, mens gæsterne blev mere og mere desperate for en udligning. Det var tydeligt, at den næste scoring ville blive afgørende for kampens udfald, og derfor var det også et dejligt øjeblik, da Alexander Ammitzbøll i det 65. minut søgte forreste stolpe på et indlæg fra højre og plantede bolden i netmaskerne på et solidt hovedstød. Flere mål fik vi ikke i kampen, hvorfor reserveholdet hentede en 2-0-sejr på Fredensvangs nye kunstgræsbane.

U19-træner Mike Tullberg var godt tilfreds med den præstation, der havde lagt grobund for eftermiddagens fine sejr.

- Vi leverer i dag en god og solid holdpræstation. Vi holder Silkeborg væk fra det helt store, og derudover får vi også skabt de chancer, vi skal. Det er derfor også helt fortjent, at vi ender med at vinde 2-0, sagde Mike Tullberg efter dagens reserveholdskamp.

Kampfakta - Reserveligaen
AGF - Silkeborg IF 2-0 (0-0)
1-0: Alexander Ammitzbøll (51')
2-0: Alexander Ammitzbøll (65')

AGF: Kasper T. Kristensen, Mikkel Rask, Frederik Møller (77: Jakob Kiilerich), Christian Bech - Michael Zacho (46: Quoc Minh Truong), Nimo Gribenco, Søren Gustav Bugge, Daniel Thøgersen (82: Albert Erlykke Grønbæk) - Alexander Ammitzbøll (77: Gustav Mogensen), Kasper Junker, André Riel .

Kasper TKristensen _ON

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet