Reserveholdet tabte på Fredensvang

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 21. november 2017, kl. 18:07

Reserveholdet fik et flot 1-1-resultat med hjem til Aarhus, da man i sidste uge mødte FC Midtjyllands ditto på baneanlægget i Ikast. Helt så godt endte det desværre ikke i eftermiddagens kamp på Fredensvang.

Kampen blev spillet på Fredensvangs nye kunstgræsbane. Her kunne de fremmødte tilskuere se en første halvleg, hvor FC Midtjylland havde bolden meget, men aldrig formåede at udnytte det. Mens gæsterne havde svært ved at blive farlige på den sidste tredjedel, fungerede tingene anderledes godt for AGF-spillerne, der kun skulle bruge de første to minutter på at komme frem til en stor scoringsmulighed. Alexander Ammitzbøll blev spillet fri i venstre side af straffesparksfeltet, men desværre for hjemmeholdet gled den unge angriber i afslutningsøjeblikket, hvorfor bolden i sidste ende røg et godt stykke forbi mål.

Mere succes var der over tingene 40 minutter senere, da Mustapha Bundu kom i en lignende situation som sin angrebsmakker. Han fejlede ikke fra den korte afstand, og så kunne de to hold gå til pause med stillingen 1-0.

Der var med scoringen lagt op til en spændende anden halvleg. Desværre døde spændingen hurtigt. FC Midtjylland-spillerne kom som forvandlede ud til de sidste 45 minutter, og leverede som resultat heraf tre scoringer på kun 14 minutter.

Indskiftede Kasper Lunding kom med syv minutter igen af kampen tæt på en reducering. Bedst som det så ud til at hans afslutning ville sejle over i det lange hjørne, tog den i stedet overliggeren. Uheldigt for den unge kantspiller.

Gæsterne sørgede seks minutter senere for at lukke og slukke, da de scorede for fjerde gang i anden halvleg. Kampen endte dermed med et nederlag på 1-4.

U19-træner Mike Tullberg var ærgerlig over nederlaget, men hæftede sig dog ved den flotte præstation i første halvleg.

- Vi er i første halvleg rigtig godt med, og på den baggrund er det også fortjent, at vi fører ved pausen. Vi lykkes med alle de ting, vi på forhånd havde snakket om rent defensivt. Første halvleg var i det hele taget en god oplevelse for de unge drenge, vi havde med. I anden halvleg ændrer kampen sig desværre. De fanger os på nogle omstillinger, og det bliver straffet i en kamp som denne, hvor FC Midtjylland har mange erfarne spillere på banen, sagde Mike Tullberg efter dagens reserveholdskamp.

Kampfakta - Reserveligaen
AGF - FC Midtjylland: 1-4 (1-0)
1-0: Mustapha Bundu (42')
1-1: Rafael van der Vaart (54')
1-2: Babajide David (62')
1-3: Babajide David (68')
1-4: Bozhidar Kraev (89')


AGF: Kasper T. Kristensen, Mads Mikkelsen (46: Mikkel Møller Lassen), Sebastian Hausner, Mikkel Rask, Frederik Møller, Daniel Thøgersen (70: Gustav Mogensen) - Daniel A. Pedersen (87: Martinus Mandal), Benjamin Hvidt, Nimo Gribenco - Mustapha Bundu (59: Kasper Lunding), Alexander Ammitzbøll.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet