Stor opbakning: Under 500 billetter tilbage til Randers-kamp

4. november 2017, kl. 21:55

Der er nu under 500 Aarhus-billetter tilbage til kampen mod Randers i morgen.

Vi passerede lørdag eftermiddag de 1.500 solgte billetter til AGF-fans til kampen mod Randers i morgen. Dermed er selve udebane/stemningsafsnittet udsolgt.

Men da AGF til kampen kan råde over hele ende-tribunen på BioNutria Park er der stadig lidt under 500 billetter tilbage til siddepladser/familieafsnittet på "AGF-tribunen", der fortsat kan købes af AGF-fans til en særpris på 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn under 16. 

I den forbindelse oplyser Randers, at vagter - i samarbejde med politiet - vil sørge for, at de besøgende fans kommer til de rigtige afsnit. Det betyder, at vagterne har mulighed for at sende publikum over til familieafsnittet - selvom de har købt billetter til det normale udebaneafsnit og omvendt. Det gøres for at sikre den bedst mulige afvikling før, under og efter kampen. Så respekter venligst vagternes dessiner, når I kommer til BioNutria Park i Randers. De sidste billetter kan købes her. Bemærk, at der kun bliver billetsalg på stadion, hvis ikke de resterende billetter når at blive solgt. 


Også mange i Randers ved første kamp
Den store opbakning i Randers er efterhånden en tradition. Allerede ved den allerførste kamp mellem AGF og Randers FC i Randers, der fandt sted den 14. august 2004, var opbakningen stor. Faktisk så stor, at udebaneafsnittet på det gamle Randers Stadion hurtigt blev udsolgt og mange fans måtte derfor se kampen fra Vestparken på den anden side af stadion.

Men da der den gang ikke var nogen høj tribune, der skyggede for synet ind på banen, kunne de fint følge kampen over fra parken. Onde tunger ville måske også mene, at det århusianske publikum jo også den gang var vant til, at der var en vis afstand ind til banen…Opbakningen var således massiv - indenfor såvel som udenfor stadion. Således skrev vi her på hjemmesiden efter kampen: 
"Mange fans havde taget turen til Randers og bakkede AGF'erne op, og det kunne høres. De klart overdøvede de lokale fans med tilråb og et festligt indslag, da spillerne løb på banen. Tak til alle medrejsende fans for fantastisk opbakning", lød det på agf.dk i 2004. 


Fansene kunne i øvrigt se et AGF hold, der på mål af Leon Andreasen, Helgi Sigurdsson og Brian Steen Nielsen vandt 3-0. 


I morgen bliver vi også mange. Men der er altså fortsat plads til flere. Køb din billet her. Og så ses vi i Randers søndag eftermiddag.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet