Turen går til Herning

Af: KDJ / Foto: Visitherning.dk - 24. november 2017, kl. 13:53

På mandag tager vi turen til den jyske hede, når vi skal møde FC Midtjylland. Her kan du blive klædt godt på til det kommende udebanebesøg i Herning.

Når vi på mandag møder FC Midtjylland, bliver det på MCH Arena i udkanten af Herning. MCH Arena er et af Danmarks nyere fodboldstadions. Det blev opført i 2004 - kun tre år efter, at vores eget Ceres Park fik sit nuværende udseende.

MCH Arena er udstyret med 11.535 tilskuerpladser. 7.418 af dem er siddepladser. Udebaneafsnittet, der er placeret ved siden af Sportsmaster Tribunen, er udelukkende lavet med ståpladser. Det samme er tilfældet for C.C. Contractor Tribunen, hvor de mest inkarnerede FC Midtjylland-fans holder til.

Billetter til vores afsnit findes her. 

AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangere busture til Herning. 

Hvis du ikke har planer om at tage motorvejen det meste af vejen til Herning, vil der mandagen igennem køre tog fra Aarhus Hovedbanegård til Herning St. Herfra kan du enten vælge at gå de sidste 3,4 kilometer eller hoppe på en af de lokale busser. Bus nr. 6 og bus nr. 81 holder begge ved Messecenter Herning, hvorfra du selv skal gå det sidste stykke hen til stadion, der er placeret på Kaj Zartows Vej 5.

Mandagens kamp starter kl. 19. Er du ikke at finde på MCH Arena, kan den ses på TV3 Sport 1, høres i P3 og følges på vores Twitter. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet