U13 og U15 sluttede øverst

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 15. november 2017, kl. 13:36

Både U13 og U15 vandt deres pulje i efteråret.

Efterårssæsonen lakker mod enden, og flere af vores talenthold har allerede sat punktum for deres turneringer. U17 og U19 mangler stadigvæk et par runder, men for de øvrige hold kan vi gøre en midtvejsstatus for sæsonen.

U15 har leveret en flot halvsæson og slutter på en suveræn førsteplads i rækken foran AaB, Randers og Viborg. I den sidste turneringsrunde vandt holdet 3-2 over AaB og sluttede dermed med et forspring på ni point til nordjyderne på andenpladsen. Efter årsskiftet tager Lasse Fisker over som cheftræner, og han skal bygge videre på det fine arbejde Martin Holk og Morten Simonsen har lavet, siden Hans Paarup stoppede.

U14 har lidt nogle unødvendige pointtab i løbet af sæsonen, men holdet sluttede dog stærkt af i sidste turneringskamp med en 3-1-sejr over Randers, der endte med at vinde rækken med et point foran U14.

Ligesom U15 lykkedes det også U13 at sluttte øverst i tabellen. Undervejs blev det kun til et enkelt nederlag for AGF-drengene, der ligeledes kunne fremvise en imponerende målscore på 75-15. 

Inden de tre hold går på ferie, har de alle en pokalkamp, der skal spilles. U14 møder onsdag aften Aabyhøj IF. På lørdag venter Gauerslund for U15, og søndag spiller U13 på hjemmebane mod Herning Fremad.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet