U17 vandt over HB Køge

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 27. november 2017, kl. 11:11

I årets sidste hjemmekamp hentede AGF's U17-hold lørdag en fortjent 3-2-sejr over HB Køge.

Afgørelsen faldt et kvarter minutter før tid, da Marcus Ginnerup (billedet) udnyttede en forsvarsfejl til at gøre det til 3-2.

Inden da havde AGF-mandskabet været i den dominerende rolle og også bragt sig 2-0 i front. Gustav Mogensen åbnede scoringen med sin niende sæsontræffer, og kort efter pausen udbyggede Albert Grønbæk Erlykke føringen - en føring, der på det tidspunkt var to-tre mål for lille, men skarpheden manglede hos AGF-spillerne.

I stedet kom gæsterne tilbage i kampen. Først en reducering takket være et AGF-selvmål, og få minutter senere en udligning. To point var helt unødvendingt ved at blive smidt, men det forhindrede Marcus Ginnerup heldigvis med matchvindermålet kort før tid.

- Vi er i kontrol i store dele af kampen og skulle have været foran med mindst tre-fire mål ved pausen. Vi gør egentlig mange ting rigtig, men vores kvalitet i felterne var alt for dårlig, og det skal vi gøre bedre til næste gang, siger U17-cheftræner Fatah Abdirahman, der fremhæver Jacob Reus og Marcus Ginnerup for at levere stærke præstationer.

Med sejren topper U17 fortsat ligaen fire point foran AaB og fem point foran Brøndby, der dog har spillet en kamp færre. 

U17 har endnu to udekampe på programmet, inden holdet kan gå på juleferie. På lørdag er Haderslev modstanderen på udebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - HB Køge 3-2 ( 1-0)
1-0: Gustav Mogensen (25')
2-0: Albert Grønbæk Erlykke (44')
2-1: Anders Fæster, selvmål (49')
2-2: Ismail Elhariri (52')
3-2: Marcus Ginnerup (65')

AGF:
Johannes Frahm - Mikkel Møller Lassen, Jacob Green-Pedersen, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen (70: Oscar Fulgsang) - Nikolaj Sauer, Jacob Reus - Gustav Mogensen (61: Magnus Kirchheiner), Albert Grønbæk Erlykke, Marcus Ginnerup - Anders Fæster (68: Viktor Storgaard)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet