Vi skal ud og sætte os i respekt

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 27. november 2017, kl. 7:42

Niklas Backman ser frem til aftens udfordring mod FC Midtjylland i Herning.

I dag går turen til Herning og MCH Arena, hvor FC Midtjylland venter i eget hus. Med en status som tophold og ubesejret siden runde otte er det værterne, der går ind til kampen som favoritter.

Men med sidste uges sejr hjemme over Silkeborg IF er det et selvtillidsfyldt AGF-hold, der senere i dag rejser til Herning, hvor vi også kan finde optimisme i, at vi ikke har tabt på MCH Arena i mere end to år. 

- FC Midtjylland er et rigtig godt hold med - især med flere dygtige offensive spillere, der har nogen spidskompetencer, vi skal passe på. Men vi har også dygtige offensive spillere med individuel kvalitet. Så vi kommer til kampen med stor selvtillid og med mod og lyst til at gå efter de tre point. Vi skal forsøge at gøre det samme som i vores seneste kamp, hvor hele holdet stod sammen om en stærk præstation, siger forsvarspiller Niklas Backman, der forudser, at det bliver en kamp præget af fysisk og fight i aften.  

- Jeg tror, at det bliver en kamp med mange dueller og hårdt fysisk spil. Og det passer os fint - vi skal til Herning og sætte os i respekt og gå til den. Det er et spil, jeg godt kan lide, så jeg ser meget frem til kampen, tilføjer Backman.  

Kampen på MCH Arena starter kl. 19. Billetter findes her. Husk at printe din billet på forhånd. Tager du ikke turen ud til Herning i aften kan kampen følges på TV3 Sport, på DR P3 eller på vores Twitter. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet