Jovanović og Serbien klar til VM

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 9. oktober 2017, kl. 23:14

Aleksandar Jovanović er ikke førstemålmand for Serbien. Han er dog alligevel gået hen og blevet en fast bestanddel af landsholdstruppen, og mandag aften var han vidne til en kæmpe fodboldfest i Beograd.

Aleksandar Jovanović var blevet placeret på bænken til mandagens møde med Georgien. Sagen var klar for AGF-målmanden og resten af hans landsholdskammerater, der skulle brug en sejr, hvis de skulle være sikre på at undgå de europæiske playoff-kampe og i stedet spille sig direkte videre til VM i Rusland.

Missionen viste sig at blive sværere end ventet. Serbien var mødt op til opgøret som massive favoritter, men det ændrede ikke på, at de to hold kunne gå til pause ved stillingen 0-0.

Hjemmeholdet havde dog været mest pågående, og det billede ændrede sig ikke i anden halvleg. Med 16 minutter igen af opgøret slog hjemmeholdet kapital af de mange afslutninger. Et suverænt kontraangreb blev afsluttet af Aleksandar Prijovic, der tæt ved målet modtog en tværpasning fra højre og derfra kunne guide bolden det sidste stykke over målstregen.

Flere mål kom der ikke i Beograd. 1-0-resultatet betyder dermed, at Serbien er klar til at stille fra start, når der næste år skydes gang i VM i Rusland. Her fra AGF skal der selvfølgelig lyde et stort tillykke til Aleksandar Jovanović og co. med det fantastiske resultat!

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet