Junker tror på et godt resultat i København

Af: KDJ / Foto: Ole Nielsen - 19. oktober 2017, kl. 16:35

På søndag skal vi forsøge at rejse os efter mandagens ærgerlige nederlag til Lyngby, når turen går til København.

Det blev desværre ikke til det ønskede resultat i mandagens kamp mod Lyngby Boldklub, men på søndag får vi mulighed for at sparke os selv tilbage på rette spor. Det skal ske via en god præstation i Telia Parken, og selvom modstanderen er de danske mestre fra FC København, så tror Kasper Junker på endnu en god aarhusiansk dag i København. 

- Vi spillede en god omgang fodbold mod Lyngby. Vi dominerede i de første 45 minutter, og det er bestemt noget, vi kan tage med til på søndag. Telia Parken er et utroligt svært sted at spille, men det ændrer ikke på, at vi kommer til at tro på os selv derovre. Vi har før lavet gode resultater i Parken - det kan vi gøre igen, siger Kasper Junker.

Den 23-årige angriber kan komme til at spille en afgørende rolle i søndagens forestilling. Han er netop vendt tilbage fra en længere skulderskade og føler sig på nuværende tidspunkt inde i en god rytme, hvor han igen kan være med til at gøre en forskel på banen.

 - Selvtilliden er fin lige nu. Jeg føler selv, at jeg er inde i en opadgående kurve. Jeg er stadig ved at komme mig over min alvorlig skade, hvor jeg var ude i seks uger, så den helt gode form er der ikke helt endnu, men jeg føler mig godt på vej, fortæller Kasper Junker. 

Kasper Junker har fået fuld spilletid i holdets seneste to kampe. Han scorede to gange mod FC Helsingør før landsholdspausen og leverede også en fin præstation i mandagens kamp - dog uden at komme på tavlen. 

Kampen i Telia Parken starter kl. 18 på søndag den 22. oktober. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet