Spillerne nød første træning under ny chef

2. oktober 2017, kl. 14:57

David Nielsen havde i dag sin første arbejdsdag på Fredensvang.

Kun to dage efter han i lørdags blev bekræftet som ny cheftræner i AGF, kunne David Nielsen i dag for første gang trække i arbejdstøjet, da han mødte ind til træning på Fredensvang. Den tidligere Lyngby-træner havde en god dag på kontoret, og det havde spillerne også.

- Det var dejligt at møde David, og samlet set formåede han også at give et godt indtryk til truppen. Der var en masse gå på mod træningen igennem, og man kunne virkelig se, at folk var spændte på den nye situation, siger Pierre Kanstrup, der nu ser frem til at bruge den nuværende landsholdspause på at lære sin nye cheftræner at kende.

- Det bliver et par spændende uger, vi går i møde. Pausen giver os god tid til at lære David bedre at kende, og omvendt får han selvfølgelig også mulighed for at lære os spillere bedre at kende, tilføjer Kanstrup. 

Også holdets anfører Morten "Duncan" Rasmussen glæder sig til det samarbejde, der ligger forude. Angriberen forventer en positiv indflydelse fra David Nielsen, der kan komme spillertruppen til gavn.

- Det giver tit noget overskud til spillerne, når der kommer en ny træner ind ad døren. Jeg forventer det samme kommer til at ske i AGF. Det lover i hvert fald godt for fremtiden, da David allerede i dag har fået vist masser af engagement til projektet, lyder det fra Morten "Duncan" Rasmussen.

David Nielsen må vente et stykke tid endnu på at få sin første officielle kamp i spidsen for AGF. Det sker mandag 16. oktober, hvor Lyngby Boldklub kommer forbi Ceres Park. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet