Syv minutters blackout kostede dyrt for U19

Af: BJ - 15. oktober 2017, kl. 9:24

U19 havde chancerne til at tage point med hjem fra Esbjerg, men en dårlig start på anden halvleg blev udslagsgivende.

U19 startede udekampen mod Esbjerg som lyn og torden. Efter tyve sekunder slap Alexander Ammitzbøll alene igennem, og kun en nødbremse fra en EfB-forsvarsspiller forhindrede ham i at komme til en afslutning. En forseelse, der burde have udløst en udvisning, men dommeren takserede det kun til et frispark - og ikke mere.

Frisparksforsøget var tæt på at gå i mål, og kort efter måtte Alexander Ammitzbøll se et hovedstødsforsøg prelle af på overliggeren.

Det trak op til en scoring, og den faldt ganske fortjent efter seks minutter, da Ammitzbøll satte sig igennem i en nærkamp og med en flad afslutning åbnede scoringen.

U19 fortsatte presset - og havde også chancer til at udbygge føringen, men endnu engang måtte Alexander Ammitzbøll se overliggeren stå i vejen for et hovedstødsforsøg.

Som halvlegen skred frem, kom hjemmeholdet mere med i kampen, og spillet blev mere jævnbyrdigt- uden de store chancer i begge ender af banen. 1-0-føringen holdt halvlegen ud.

Starten på anden halvleg blev katastofal for U19. Der var kun spillet få sekunder, da Daniel Thøgersen begik et unødvendigt straffespark, som EfB udnyttede til at udligne. Og bolden var knapt nok givet op, før hjemmeholdet brød igennem i venstre forsvarsside og bragte sig 2-1 i front. Ikke nok med det: fem minutter senere resulterede et gennembrud i venstre forsvarsside i endnu en esbjergensisk scoring. På syv minutter var en 1-0-føring vendt til 1-3.

AGF-spillerne fik samlet tropperne efter denne chokstart og forsøgte at svare tilbage. Med godt tyve minutter igen lykkedes det Magnus Kaastrup at reducere direkte på frispark. Trods et pres i slutfasen kom U19 dog ikke tættere på, og i stedet kunne Esbjerg definitivt lukke kampen med få minutter igen på endnu et straffespark.

- Vi styrer 1. halvleg og skal også føre med mere end et må ved pausen. I starten af anden halvleg har vi et decideret blackout på syv minutter, og det koster sejren. Vi er lidt uheldige med nogle dommerkendelser, men vi kan kun takke vores start på anden halvleg for, at vi ikke vinder, siger cheftræner Mike Tullberg.

U19 skal i aktion igen på lørdag, hvor Lyngby gæster Fredensvang.

Kampfakta - U19 Ligaen
Esbjerg - AGF 4-2 (0-1)
0-1: Alexander Ammitzbøll (6')
1-1 Nicu Carnat (46, straffe)
2-1 Nicu Carnat (47')
3-1 Patrick Egelund (53')
3-2 Magnus Kaastrup (67')
4-2 Martin Egelund (87, straffe)

AGF:
Daniel Gadegaard Andersen - Marcus Hogan, Sebastian Hausner, Christian Bech, Daniel Thøgersen (62: Quoc Minh Truong) - Kasper Lunding, Benjamin Hvidt (81: William Just), Søren Gustav Bugge Jepsen, Magnus Kaastrup (73: Martinus Mandal) - Mads Mikkelsen, Alexander Ammitzbøll

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet