U17 delte mod OB i målrig forestilling

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 1. oktober 2017, kl. 22:34

AGF's tophold i U17 Ligaen spillede lørdag 3-3 mod OB. Gustav Mogensen tegnede sig for et vaskeægte hattrick.

På hjemmebane kom AGF-drengene lidt skævt fra start og var på hælene i kampens indledning mod et OB-hold, der endnu ikke havde tabt i denne sæson. Overtaget udnyttede fynboerne til at tage føringen efter syv minutter.

Herefter vågnede AGF-spillerne dog op til dåd. Der blev skruet en tak op for aggressiviteten, løbevilligheden og duelstyrken, og i løbet af ti minutter blev 0-1 vendt til 3-1 - alle tre scoringer sat ind af Gustav Mogensen. Først blev han spillet fri i højre side, og med en afslutning i det lange hjørne bragte han balance i regnskabet. Kort efter blev det 2-1, da han lige akkurat fik lobbet bolden over en fremadstormende OB-keeper. 3-1-scoringen mindede meget om udligningen og var kulminationen på en fremragende periode for U17.

OB havde dog ikke i sinde at kaste håndklædet i ringen og fik reduceret til 3-2, hvilket også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg blev ikke lige så målrig og underholdende som de første 45 minutter - kun en enkelt scoring faldt, og den stod gæsterne for. Fynboerne var også tættest på sejren, men fremragende målmandsspil af Johannes Frahm sikrede U17 det ene point i en kamp, hvor cheftræner Fatah Abdirahman ikke var tilfreds med det kollektive forsvarsspil.

- Dét, vi skal være bedst til - vores kollektiv - er vi ikke bedst til i dag. Vi bliver lidt udstillet på vores forsvarsspil, fordi vi kommer til at spille individuelt. Vi skal rose Johannes for at vi formår at få et point. Han har nogle voldsomme redninger. Vi har 20 minutter i første halvleg, hvor vi gør det godt, men generelt er der for mange faser, hvor vi ikke er der i forhold til det, vi skal være bedst til, og det er også derfor, vi skal være glade for det ene point, siger Fatah Abdirahman.

Næste opgave for U17 er den 14. oktober, hvor Esbjerg er modstanderen på udebane.

Kampfakta - U17 Ligaen:
AGF - OB 3-3 (3-2)
0-1: Rasmus Reihdar Nissen (7')
1-1: Gustav Mogensen (20')
2-1: Gustav Mogensen (24')
3-1: Gustav Mogensen (31')
3-2: Mikkel Brydensholt Michelsen (32')
3-3: Anton Bisgaard (65')

AGF:
Johannes Frahm - Mikkel Møller Lassen, Jacob Green-Pedersen, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen - Gustav Mogensen, Nikolaj Dahl Sauer, Mads Bager (54: Jon Jokull Hjaltason), Marcus Ginnerup (65: Oliver Murtaza Øduk Lund) - Albert Grønbæk Erlykke (79: Oscar Fuglsang), Anders Fæster 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet