U17 tilbage på sejrskurs

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 15. oktober 2017, kl. 9:53

Efter 3-3 i seneste runde mod OB fandt AGF's U17-hold lørdag tilbage på sejrskurs, da udekampen mod Esbjerg blev vundet med de klare cifre 4-1.

Allerede tidligt i kampen åbnede Anders Fæster scoringen med en resolut afslutning på et indlæg fra venstre side. En perfekt start på kampen, og så skulle man tro, at AGF-drengene ville sætte sig på spillet. Men den tidlige føring kom til at virke som lidt af en sovepude, og resten af halvlegen bød ikke på nævneværdige chancer.

Fra starten af anden halvleg var det til gengæld et anderledes aggressivt og målsøgende AGF-mandskab, der gik til opgaven. Hurtigt gav det også bonus i form af endnu en scoring. Jacob Green-Pedersen var først over en nedfaldsbold efter et hjørnespark, og han kunne udbygge føringen. Kort efter blev det også 3-0, da Gustav Mogensen blev spillet fri i højre side og sikkert udplacerede Esbjergs keeper.

Med et kvarter igen lukkede Albert Erlykke Grønbæk definitivt kampen efter en flot soloaktion, hvor han satte tre Esbjerg-spillere og sendte bolden i mål.

Hjemmeholdet fik i slutfasen lov til at pynte på resultatet, således at måltavlen viste 1-4, da kampen var færdigspillet.

- Efter at vi kommer foran 1-0, sløser vi for meget. Vi er der ikke 100 %, og vores boldomgang er for dårlig i første halvelg. Vi kommer bedre ud til anden halvleg. Ikke fordi vi ændrer det store, men spillerne får i pausen at vide, at indstillingen skal være bedre. Og de skal have ros for at steppe op i anden halvleg. Vi scorer nogle flotte mål, og i det hele taget gør alle det godt i anden halvleg, siger U17-cheftræner Fatah Abdirahman, der roser Anders Fæster og Emil Agerbæk for at holde et højt niveau i begge halvlege.

Næste opgave for U17 er den 4. november, hvor Lyngby gæster Fredensvang.

Kampfakta - U17 Ligaen:
Esbjerg - AGF 1-4 (0-1)
0-1: Anders Fæster (8')
0-2: Jacob Green-Pedersen (49')
0-3: Gustav Mogensen (52')
0-4: Albert Erlykke Grønbæk (66')
1-4: Frederik Hummelsgaard (71')

AGF:
Johannes Frahm - Mikkel Møller Lassen, Jacob Green-Pedersen, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen - Gustav Mogensen, Mads Bager (68: Viktor Storgaard), Nikolaj Dahl Sauer (61: Peter Rogers), Marcus Ginnerup (61: Magnus Kirchheiner) - Albert Erlykke Grønbæk, Anders Fæster

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet