U19 havde marginalerne med sig mod OB

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 1. oktober 2017, kl. 23:02

Efter to nederlag i træk kom U19 lørdag tilbage på sejrskurs, da OB blev besejret 2-0 på Fredensvang.

Set over hele kampen havde OB flest chancer, men godt målmandsspil af Daniel Gadegaard Andersen og lidt held i enkelte situationer betød, at fynboerne ikke kom på måltavlen. Det kom i stedet Søren Gustav Bugge Jepsen, der med små tyve minutter igen afsluttede på en returbold efter hjørnespark. Mellem venner og fjender strøg bolden i mål helt ude ved den ene opstander.

OB pressede herefter på for at udligne og havde også tre store chancer, men de formåede ikke at passere en storspillende Daniel Gadegaard Andersen. I en enkelt situation måtte han dog have træværket til hjælp - ja, endda tre gange, da bolden gik fra undersiden af overliggeren, ned på foden af den ene opstander langs stregen over på den modsatte stolpe, hvorefter den blev sparket væk.

I stedet for en fynsk udligning fordoblede Alexander Ammitzbøll føringen, da han kort før tid udnyttede et straffespark begået mod Magnus Kaastrup.

Efter kampen hæftede cheftræner Mike Tullberg sig ved den defensive indsats.

- Vi møder et rigtig godt OB-hold - et voksent OB-hold. Det er første gang, at vi ikke har snakket om modstanderen inden kampen. Vi havde udelukkende fokus på os selv - og det at kunne navigere i det, vi selv vil, i forhold til hvad modstanderen gjorde undervejs. Med et så ungt hold, som vi har, er det defensivt især vigtigt, at man også gør en ære i at forsvare. Det synes jeg ikke, at vi har gjort i de sidste to kampe, men det synes jeg, at vi gør i dag. Det kan godt være, at OB har nogle store chancer, som Daniel tager, men jeg synes stadig, at holdet sætter en ære i at forsvare. Det er også grunden til, at vi vinder fodboldkampen, siger Mike Tullberg.

Kampfakta - U19 Ligaen:
AGF - OB 2-0 (0-0)
1-0: Søren Gustav  Bugge Jepsen (72')
2-0: Alexander Ammitzbøll (85', str.)

AGF:
Daniel Gadegaard Andersen - Marcus Hogan, Sebastian Hausner, Christian Bech, Daniel Thøgersen - Kasper Lunding (90: Jacob Trenskow), Søren Gustav Bugge Jepsen, Benjamon Hvidt (80: William Just), Magnus Kaastrup (86: Jakob Kiilerich Rask) - Mads Mikkelsen, Alexander Ammitzbøll

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet