Ungt reservehold tabte til SIF

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 17. oktober 2017, kl. 20:02

I sidste uge led reserveholdet et 0-2-nederlag til AC Horsens’ ditto. Her til eftermiddag gik jagten så ind på en genoprejsning, men den kom desværre aldrig mod et stærkt Silkeborg-hold.

Opgøret fandt sted på JYSK Park, hvor det var hjemmeholdet, der dominerede fra start til slut. AGF stillede fra start med et meget ungt hold, der blandt andet talte syv U19-spillere, og selvom der også var gode perioder i spillet på banen, var det i sidste ende ikke nok til at hamle op med et stærkt Silkeborg-mandskab, der mødte op med flere Superliga-profiler. 

Silkeborg skulle kun bruge syv minutter på at bringe sig i front. Herfra blev det helt frem til dommerens slutfløjt en endnu vanskeligere opgave. De to hold gik til pause ved stillingen 2-0, og i anden halvleg fik hjemmeholdet så endegyldigt cementeret sejren med to yderligere scoringer. Det hele endte dermed med en fortjent 4-0-sejr til Silkeborg. 

U19-træner Mike Tullberg var naturligvis skuffet over resultatet, men slog samtidig fast, at kampen var en god og lærerig test for de unge spillere. 

- Der var desværre kvalitetsforskel på de to hold. Jeg synes dog, at vores unge spillere gør det godt. Det var en fremragende test og utroligt lærerigt for dem at spille mod en gruppe rutinerede Superliga-spillere, som tilfældet var det i dag, sagde Mike Tullberg efter dagens reserveholdskamp.

Kampfakta - reserveligaen
Silkeborg IF - AGF 4-0 (2-0)
1-0: Mads Emil Madsen (4')
2-0: Marc Rochester Sørensen (37')
3-0: Jeppe Okkels (63')
4-0: Sebastian Jørgensen (66') 

AGF: Steffen Rasmussen - Jens Stage, Nicklas Backman, Sebastian Hausner, Christian Bech (75: Jakob Kiilerich) - Kasper Lunding (3: Mads Mikkelsen), Benjamin Hvidt, Søren Bugge, Mustafa Bundu(38: Quoc Minh Truong) - Andre Riel, Nimo Gribenco. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet