Adama Guira udtaget til landsholdet

Af: KDJ / Foto: Ole Nielsen - 21. september 2017, kl. 10:10

I starten af oktober er der igen landsholdspause, når diverse landshold skal forsøge at komme tættere på VM i Rusland 2018. Et af dem er Burkina Faso, der igen kigger mod Aarhus.

Adama Guira blev ikke udtaget til Burkina Fasos seneste landsholdstrup, men oven på et par gode præstationer i AGF-trøjen - senest i 2-1 sejren over FC Nordsjælland - er den 29-årige midtbanespiller nu tilbage i landsholdsvarmen.

Guira er således netop blevet udtaget til den kommende landsholdspause i oktober, hvor Burkina Faso kan se frem til at krydse klinger med Sydafrika. Kampen spilles 7. oktober i Johannesburg.

Burkina Faso er før kampen placeret på førstepladsen i deres kvalifikations-gruppe, der udover Sydafrika også tæller lande som Kap Verde og Senegal. Burkina Faso står indtil videre noteret for en enkelt sejr og tre uafgjorte.

Burkina Faso og Sydafrika mødte sidst hinanden til åbningskampen på VM-kvalifikationen. Her endte det hele med et 1-1-resultat. Adama Guira startede ikke inde, men blev otte minutter før tid sendt på banen.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet