Flot storsejr i Helsingør

Af: SHC - 29. september 2017, kl. 20:45

Det blev her til aften til en flot storsejr på udebane over Helsingør, hvor Kasper Junker kom på tavlen to gange og Sana fik scoret sit første mål i Alka Superliga.

Der kan være farligt i Helsingør. Spørg blot Hamlets far, der som bekendt blev myrdet på byens ikoniske slot Kronborg. I aften var det dog kun det lokale fodboldhold, der blev - om ikke myrdet, så i hvert fald slået ned, da AGF var forbi til 11. runde i Alka Superliga. Hele 5-1 vandt vi på en smuk aften i Helsingør.

Det lignede fra kampens start ellers ikke vores aften, da FC Helsingør efter kun syv minutter bragte sig i front ved Anders Holst, der flot scorede fra distancen uden om Aleksandar Jovanovic.

Lidt af en start fra hjemmeholdet, der så ud til at ryste AGF en smule. Men den svimmelhed holdt kun et kvarters tid, så tog Tobias Sana fat. Han spillede i det hele taget en god kamp fredag aften, og efter 21 minutter modtog han bolden fra Junker, hvorefter Sana kunne sætte den ind ved forreste stolpe. Et flot mål, der ligeledes var Sanas første i Alka Superliga.

Det mål fik sat ekstra gang i gæsterne, der nu genfandt kontrollen og det gode spil, og hele tiden lå og lurede på omstillinger til Duncan og Junker, der konstant var farlige og dermed fik holdt værterne på tæerne.

På tæerne var FC Helsingørs målmand, Mikkel Bruhn dog ikke, da det så ud som om han ellers nemt kunne gå ud og samle en dyb bold op, men af mystiske årsager passerede bolden forbi ham og Kasper Junker - der havde lugtet en mulighed - kunne ligge bolden ind i et helt tomt mål til 1-2. Efterfølgende fortalte Mikkel Bruhn, at bolden havde ramt et hul i bolden og dermed snydt ham i sit opsprang. 

Junkers anden scoring
Snydt blev Bruhn nu ikke få minutter senere, da Junker igen var på spil og af egen kraft kom fri på kanten af feltet, hvor han flot kunne udplacere Bruhn lige foran de mange medrejsende AGF'ere bag det ene mål. Et flot mål af Junker, der på det her tidspunkt havde vendt kampen til gæsternes fordel og en 3-1 føring, der holdt til pausen.


Efter pausen fortsatte vi det målsøgende spil og det blev mere og mere tydligt, at hjemmeholdet manglede nogen af deres bærende kræfter og derfor sjælden blev farlig. Det gjorde vi til gengæld flere gange, og efter godt en times spil kunne Morten 'Duncan' Rasmussen score sit tredje sæsonmål, da han kom først på et hjørnespark og dermed kunne heade bolden ind til vores fjerde mål denne kolde aften på toppen af Sjælland.

Midt i anden halvleg slog vi så sejren endegyldigt fast, da Guira opfangede en bold midt mellem to Helsingørspillere og fikst prikkede Ankersen fri til en løbetur med Helsingør-keeperen som Ankersen vandt flot, og dermed kunne sende bolden i det tomme net til sejrsmålet til 1-5. Til sidst i kampen var André Riel - der var kommet ind i stedet for Kasper Junker - også tæt på at komme på tavlen på sin gamle hjemmebane, da han fint trykkede af fra kanten af feltet, men det blev ved 5-1.

Med sejren rykker vi op på syvendepladsen i Alka Superliga. Næste kamp er hjemme mod Lyngby den 16. oktober.

Foto: Kasper Junker var, med sine to scoringer, dagens mand i skysovs efter kampen mod FC Helsingør. 

Kampfakta - Alka Superligaen:

FC Helsingør - AGF 1-5 (1-3)
1-0: A. Holst (8')
1-1: Sana (21')
1-2: Junker (28') 
1-3: Junker (45')
1-4: Duncan (56')
1-5: Ankersen (69')

Tilskuere: 3.281 

Dommer: Sandi Putros 

Advarsler til AGF: Guira

AGF:
Aleksandar Jovanovic - Dino Mikanovic (73' Jens Stage), Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgaard, Frederik Møller - Adama Guira (77' Mustapha Bundu), Mustafa Amini - Jakob Ankersen - Tobias Sana - Kasper Junker (65' André Riel), Morten 'Duncan' Rasmussen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet