Pokaldrømmen fældet af Fredericia

Af: SHC - 21. september 2017, kl. 23:44

Det blev sent torsdag aften til et ærgelig exit fra DBU Pokalen, da vi måtte se os slået af FC Fredericia.

Efter vi havde "udebane" hjemme i den første kamp i dette års DBU Pokalen, skulle vi her til aften for alvor en tur på udebane i runde 3 af pokalturneringen, hvor FC Fredericia ventede på Monjasa Park.

Her ventede også et gensyn med den tidligere AGF-træner og spiller i AGF, Jesper Sørensen, der nu slår sine folder som cheftræner i Fredericia. Og ikke mindst den tidligere målmandstræner i AGF; Maciej 'Magic' Wasyniuk, der hjælper Jesper Sørensen om målmandstræner i den lokale klub. Før kampen fik Magic en gave fra de medrejsende fans - en flot gestus.


Det var et AGF-hold med flere nye ansigter i forhold til start-opstillingen i mandagens sejr i Farum. Herunder André Riel, der allerede efter et minut var ved at skabe en god mulighed, da han fint kom til baglinjen, hvorfra han var tæt på at finde hans angrebsmakker her til aften, Kasper Junker. De to var ikke de eneste nye navne i en startopstilling, der også indeholdte navne som Kasper Lunding, Mikkel Rask og Jens Stage. 


Den lidt anderledes startopstilling kom godt ud til kampen med flere gode aktioner i kampens begyndelse, men efterhånden fik hjemmeholdet ædt sig ind på os med gode dybdeløb og en fin fart, der ofte bragte vores bagkæde i vanskeligheder. Som da hjemmeholdets Andreas Oggesen efter en halv times tid måtte se sit skud ramme overliggeren. Kort efter brændte det dog på i den anden ende, da Mustafa Amini satte fart på et raid og bolden endte hos Kasper Junker, hvis forsøg blev reddet af Alexander Nybo i Fredericia-målet.

Efter pausen kom vi bedre ud og efter et lille kvarter fik André Riel en stor mulighed på en god aflevering i dybden fra Amini, men Riel fik afsluttet i en for spids vinkel. Kort tid efter havde Bundu heller ikke held med et langskud. 

Og ligesom man troede, at nu trak det måske op til det forløsende AGF-mål var det i stedet hjemmeholdet, der bragte sig foran, da Brent Mcgrath opfangede et indlæg og prikkede bolden forbi Steffen Rasmussen. Ikke en ufortjent føring til hjemmeholdet set over hele kampen. Efter føringen fortsatte hjemmeholdet med at være farlige og fik flere gange sat Steffen Rasmussen på arbejde, alt i mens vi ikke kunne finde tilbage til dominansen fra begyndelsen af halvlegen. 


Sidst i kampen fik vi dog - takket være en indskiftning af Morten 'Duncan' Rasmussen og Martin Spelmann - presset spillet op mod værternes mål. Og med få minutter igen følte Duncan sig snydt for et straffe, da han tog et træk forbi Fredericia-keeperen og blev tacklet, men uden at dommerens fløjte lød på Monjasa Park. Det gjorde den så fem minutter senere som det sørgelige slutfløjt, der indikerede, at vi er ude af DBU Pokalen for i år. 

Kampfakta:


FC Fredericia - AGF

1-0 (McGrath 69')
Tilskuere: 1.154

Dommer: Dennis Mogensen Advarsler:
 Kasper Junker, AGF

AGF:

Steffen Rasmussen, Jens Stage, Niklas Backman, Mikkel Rask, Frederik Møller, Kasper Lunding (76: Morten 'Duncan' Rasmussen) Daniel A. Pedersen, Mustafa Amini, Mustapha Bundu (76: Martin Spelmann) André Riel, Kasper Junker (63: Jakob Ankersen)


FC Fredericia:
Alexander Nybo, Mikkel Knudsen, Oliver Fredsted, Frans Dhia Putros, Mads Eriksen, Dennis Høegh (88: Esben Petersen) Anders Holvad, Andreas Oggesen (63: Christian Sørensen) Adrian Lopez (65: Brent McGrath), Niels Letort, Christian Ege Nielsen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet