Showkamp: AGF indvier HEI's nye kunstgræsbane

Af: BJ - 27. september 2017, kl. 21:45

Onsdag d. 4. oktober indvier HEI klubbens nye kunstgræsbane, og som en del af festlighederne spiller AGF en showkamp mod samarbejdsklubben i nordbyen. Her bliver der udover Superliga-spillerne også lejlighed til at opleve AGF-legenderne Stig Tøfting, Martin Jørgensen og Peter Graulund i den hvide trøje.

Alle klubber, der er med i AGF Klubsamarbejde, har mulighed for at byde ind på et besøg af hele AGF's Superliga-trup for en dag. Tidligere i dette efterår har IF Midtdjurs og Thorsø/Tungelund haft fornøjelsen, og onsdag d. 4. oktober er turen kommet til HEI.

Her vil AGF for en dag flytte klubben til HEI's anlæg, Superliga-spillerne vil træne HEI's ungdomsspillere, og hele arrangementet rundes af med en showkamp mellem de to klubber.

Showkampen kommer til at foregå på HEI's helt nye kunstrgræsbane, der for første gang tages i brug på næste onsdag.

- Vi er glade for, at vi kan være med til at indvie HEI's nye, flotte kunstgræsbane. Jeg ved, at klubben har sat alle sejl til for at skabe en festlig indvielse, og det vil vi gerne give vores bidrag til ved at komme på besøg med hele Superliga-truppen og spille en showkamp. Vi har fået rigtig god respons på disse besøg i vores samarbejdsklubber, og vi nyder også at kunne give noget tilbage og vise flaget. Og at vi kan have spillere som Tøfting, Jørgensen og Graulund med på holdet er kun med til at sætte lidt ekstra kolorit på showkampen, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen.

HEI stiller med et blandet hold, der også tæller flere velkendte navne - blandt andre Michael Nonbo og Tommy Bechmann, og så er AGF's kommende talentchef Allan Frederiksen også en del af HEI-truppen.

Programmet for arrangementet er således:

Kl. 15.45: AGF's spillerbus ankommer
Kl. 16.00: Superliga-spillerne træner HEI's ungdomsspillere
Kl. 16.45: Autografskrivning for HEI's ungdomsspillere
Kl. 17.00: AGF's merchandisebod åbner
Kl. 18.00: HEI's nye kunstgræsbane INVITA PARK AARHUS indvies - og umiddelbart efter starter showkampen.

Billetter til showkampen koster 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn. Billetterne købes ved indgangen, hvor der kan betales kontant og med mobilepay. Der vil under arrangementet være mulighed for at købe mad og drikke.

Adressen på HEI's anlæg er Skæring Skole 200, 8250 Egå.

Se stemningsvideo fra AGF's seneste showkamp i Thorsø/Tungelund: