Kasper Junker tilbage mod FC Nordsjælland

17. september 2017, kl. 18:00

18 spillere er udtaget til mandagens kamp mod FC Nordsjælland i Farum. Her er Kasper Junker er tilbage efter sin skade.

Efter dagens træning er truppen til mandagens kamp mod FC Nordsjælland nu klar. Og i forhold til kampen mod Randers FC i sidste weekend er der et nyt ansigt i truppen til udekampen. Det er Kasper Junker, der er klar igen oven på sin skulderskade. Han afløser Mikkel Rask, der glider ud af truppen. Dermed tager vi til Farum med følgende mandskab: 1. Steffen Rasmussen / 2. Dino Mikanovic / 3. Niklas Backman / 4. Daniel A. Pedersen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Kasper Junker / 10. Martin Spelmann / 11. Tobias Sana / 13. Morten 'Duncan' Rasmussen / 14. Jens Stage / 17. Adama Guira / 18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 20. Frederik Møller / 21. André Riel / 23. Pierre Kanstrup / 26. Aleksandar Jovanovic.

Vi har en nogenlunde statistik mod Alka Superligaens øjeblikkelige tophold. De seneste fem gange, vi har mødt FC Nordsjælland er det således blevet til to sejre til os, to til FCN, samt en uafgjort. Senest vi var i Farum blev det dog til et 2-3 nederlag på mål af Jens Stage og Kasper Junker, der altså igen er aktuel i truppen. I alt har vi mødt FC Nordsjælland 35 gange. Her har vi vundet de 10, mens Nordsjællanderne har overhånden med 18 sejre. 

"Vi har haft fokus på indsatsen i forhold til Randers-kampen og har trænet godt ugen igennem. Så vi føler os godt indstillet på FC Nordsjælland på mandag. Det bliver en kamp, hvor de nok vil være mere på bolden end os. Men hvis vi er dygtige til at forsvare, så skal vi nok få vores muligheder i den anden ende.", siger assistenttræner Allan K. Jepsen. Kampen starter mandag kl. 19.  Læs mere om spillestedet i Farum her
Billetter til kampen skal købes direkte hos FC Nordsjælland her. 

Er du ikke en af dem, der tager til Right To Dream Park, kan kampen følges på TV3 SPORT 1 med optakt fra kl. 18.15 eller via vores Twitterkonto. Vi bruger #fcnagf til at rapportere om kampen. 

Skærmbillede 2017-09-17 Kl . 15.37.56

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet