IT Relation og AGF i nyt samarbejde

Af: SHC - 14. september 2017, kl. 14:41

IT Relation er det nyeste medlem af vores voksende familie af Guldpartnere. Umiddelbart er der langt fra en IT-koncern og fodbold. Men ikke for IT Relation, der både holder til tæt på Fredensvang og deler nogen af de samme værdier som AGF.

AGF får nu tilført nye kompetencer og ekspertise inden for IT. Det er IT-koncernen IT Relation, der nu er gået ind i AGF som ny såkaldt Guldpartner, der er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF. 

IT Relation er en stor dansk it-virksomhed, de har specialiseret sig i digitale serviceydelser og outsourcing af virksomheders it. Med 350 medarbejder på syv afdelinger i Danmark og med kunder i 47 lande, er IT Relation et af Danmarks største IT-huse.

Med udgangspunkt i IT Relations afdeling i Viby ved Aarhus sætter de nu strøm på samarbejdet med AGF.

- Vi er en virksomhed, hvor vores medarbejdere er vores vigtigste kapital. Det er dem, der har ekspertisen og det er dem, der hjælper vores kunder. Derfor har vi stor fokus på talentudvikling og på vores hverdag og arbejdsmiljø, hvor vi forsøger at højne fællesskabsfølesen, stoltheden og motivationen. Det er nøjagtig det samme på et fodboldhold, der også skal arbejde sammen frem mod en sejr. Derfor synes vi, at der var god mening i et samarbejde med AGF, siger Danny Stoker, der er Market Director i IT Relation.

Stort hjerte for Aarhus
I AGF skal IT Relation, som en del af partnerskabet, bidrage til at styrke IT-sikkerheden og udvikle klubbens it-værktøjer og digitale løsninger. Det er et samarbejde som Danny Stoker ser frem til.

- Selv om vi er tilstede i hele Danmark har vi et stort hjerte for Aarhus og for fodbold generelt. Som en stor virksomhed i byen, vil vi gerne bidrage til Aarhus' fortsatte positive udvikling og vækst - herunder hører også succes for vores hold i Alka Superliga. AGF er inde i en god og positiv udvikling, og vi ser frem til at bidrage med vores ekspertise, faglighed og vores opbakning, og ikke mindst til at blive en del af byens hold, siger Danny Stoker fra IT Relation.

Aftalen mellem AGF og IT Relation gælder frem til sommeren 2020 og er trådt i kraft. Læs mere om IT relation her.

 

ITR_logo _tagline _RGB_orange

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet