AGF inviteret til svensk jubilæumskamp til sommer

Af: SHC / Foto: Djurgårdens IF - 6. april 2018, kl. 17:00

AGF er til sommer inviteret til stadionjubilæum for svenske Djurgården.

Selv om den nuværende sæson stadig er i fuld i gang, så ligger det allerede nu fast, at der bliver svensk modstand blandt testmodstanderne, når forberedelserne til den kommende sæson går i gang til sommer. AGF er nemlig til sommer blevet inviteret til Sverige for at møde den svenske traditionsklub, Djurgårdens IF. 

Kampen bliver en markering af fem-års jubilæet for, at Djurgården forlod klubbens gamle stadion; Stockholms Stadion til fordel for deres nye arena - Tele2 Arena. Hvert år siden har Djurgården spillet en kamp på deres gamle stadion, der stadig har stor betydning for klubbens mange tilhængere. I 2018 bliver den kamp altså mod AGF. 

- Vi er glade for, at AGF kommer på besøg for at markere vores jubilæum, og det bliver helt sikkert en fin kamp mod en god modstander. Ligesom AGF er vi også på det tidspunkt i gang med en opstart frem mod, at Allsvenskan starter igen efter pausen. I den forbindelse bliver AGF en god modstander for os. Så vi glæder os, siger sportschef i Djurgården, Bosse Andersen. 

Kampen spilles den 30. juni kl. 14. Tidspunktet er valgt, da der er kvartfinaler i VM kl. 16 og kl. 20. AGF vil naturligvis arbejde på at kampen bliver streamet, så man kan følge med hjemme i Aarhus. Hold øje med det efterhånden som vi nærmer os kamptidspunktet.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet