Flot første halvleg grundlagde U17-sejr over AaB

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 16. april 2018, kl. 21:19

U17 startede som lyn og torden i lørdagens kamp mod AaB og scorede tre gange i løbet af et lille kvarter.

Det var et toptændt og godt indstillet AGF-hold, der lørdag havde besøg af AaB. Kampen var således kun få minutter gammel, da Gustav Mogensen oversprintede nordjydernes bagkæde og kanonerede bolden i mål. Og dette kunststykke gentog U17-landsholdsspilleren få minutter senere og udbyggede føringen. Men ikke nok med det, for der gik ikke mange minutter, før Oliver Lund headede den tredje scoring ind.

I det hele taget leverede U17 en flot første halvleg med mange flotte angreb, og det kulminerede kort før pausefløjtet, hvor Anders Fæster (billedet) med et projektil op i det ene målhjørne gjorde det til 4-0.

I anden halvleg fortsatte U17 med at skabe chancer, og der var da også muligheder til at udbygge føringen yderligere. Men de blev ikke udnytte, og i stedet lykkedes det AaB, der var kommet bedre med i kampe, at reducere to gange i slutfasen. Det fjernede dog ikke indtrykket af en god præstation - og især første halvleg glædede U17-cheftræner Fatah Abdirahman.

- Vores første halvleg var næsten til perfektion. Vi lykkedes rigtig flot med vores gameplan, og vi viser, hvor farlige vi kan være. Det er jo forskellige måder, vi kommer til chancer på. Det er på omstillinger, indlæg, cut-backs, kombinationer og skud fra distancen. Drengene skal have stor ros for deres intensitet - specielt i første halvleg, hvor vi er koncentrerede og afklarede i vores spil. I pausen snakker vi om, at vi skal jagte den femte scoring, og jeg synes egentlig også, at vi har chancen til at score til fem og seks, men der mangler vi den coolness, vi viser i første halvleg. Og så forsvarer vi ikke specielt godt ved AaB's to scoringer. Kunsten for os bliver at dygtiggøre os i slutningen af kampene, for der har vi stadig en del at arbejde med, siger Fatah Abdirahman, der roser Gustav Mogensen og Oliver Lund for at holde et højt niveau gennem hele kampen.

Næste opgave for U17 er på lørdag, hvor OB venter på udebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF -AaB 4-2 (4-0)
1-0: Gustav Mogensen (3')
2-0: Gustav Mogensen (6')
3-0: Oliver Lund (12')
4-0: Anders Fæster (40')
4-1: Casper Gedsted Hansen (63')
4-2: Mikkel Kaufmann (80')

AGF:
Johannes Frahm - Mikkel Møller Lassen (60: Viktor Storgaard), Jacob Green-Pedersen, Emil Agerbæk, Oscar  Fuglsang - Oliver Lund, Albert Grønbæk Erlykke, Jacob Reus (73: Jon Jokull Hjaltason), Marcus Ginnerup - Gustav Mogensen (66: Magnus Kirchheiner), Anders Fæster

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet