Fuld gas mod Silkeborg IF

Af: SHC / Foto: FS - 25. april 2018, kl. 15:45

Jens Stage og Pierre Kanstrup ser frem til muligheden for at genfinde formen, når turen på mandag går til Silkeborg. Her kommer alle AGF-fans i øvrigt til kamp for halv pris.

Mandag går turen til JYSK Park i Silkeborg til den sidste kamp i Alka Superligaens slutspil inden det gælder Europa Playoff.

Efter to dårlige oplevelser på stribe - senest med et nederlag hjemme mod Hobro IK i mandags - gælder det for holdet nu om at rejse sig og få genskabt det gode spil og komme tilbage i den gode stime, der har gjort os til forårets fjerdebedste hold i Alka Superligaen. - Vi skal være klar til den første playoff-kamp, og det bliver man altså ikke ved, at komme med tre nederlag i træk, så vi skal op med hovedet og give den fuld gas mod Silkeborg - ellers kommer vi ikke langt i playoff-kampene. Vi er nødt til at rykke sammen i bussen og sige til hinanden, at det vi så mod Hobro - det er ikke vores niveau. Så vi skal gøre det bedre, og det får vi en chance for på mandag, siger Jens Stage, der mod Hobro savnede en bedre omgang med bolden. Det håber han bliver bedre på mandag. 


- Vi skal være bedre med bolden mod Silkeborg og presse noget højere på banen end i vores seneste kamp. Først og fremmest skal vi være bedre til at finde rum og spille fodbold. På den måde tror jeg også, at vi bliver bedre defensivt, tilføjer Jens Stage. Vigtig kamp på mandag
Også anfører Pierre Kanstrup understreger vigtigheden af mandagens kamp i Søhøjlandet. 

- Vi skal finde tilbage til der, hvor vi spiller som et hold og hele tiden har hinandens ryg. Der skal være en sikkerhed hos alle, og den må vi erkende ikke har været der i de seneste to kampe. Vi ønsker for alt i verden ikke at gå ind i play-off med tre nederlag, så vi skal op på hesten igen på mandag, lød det fra Kanstrup mandag aften.

Kampen mod Silkeborg IF finder sted mandag den 30. april kl. 19 i Jysk Park. Sidst vi var i Silkeborg var det som bekendt i den første kamp på det nye stadion. Her tabte vi 1-2, så der er revanche til gode på mandag. Bemærk, at der er halv pris på udebaneafsnittet for både børn og voksne. Så vi håber at se mange i Silkeborg til kampen.

Billetter købes her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet