Når fodbold gør en forskel

Af: SHC / Foto: Goals for life - 5. april 2018, kl. 9:54

På søndag kan du vinde Tobia Sanas kamptrøje og samtidig støtte et velgørende fodboldprojekt.

Fodbold er verdens bedste sport. Det ved alle, der kommer på Ceres Park. Men fodbold er også en sport, der kan forandre og gøre tilværelsen bedre. Det ved de i Viva, der er en børneorganisation forankret i det århusianske NGO miljø.

Med udgangspunkt fra kontoret i Aarhus arbejder Viva med beskyttelse af børn og unge og deres rettigheder i nogle af de fattigste og mest udsatte områder i verden. 

Goals for Life
I mere end 10 år har Viva brugt fodbolden til at skabe forandring blandt udsatte børn og unge i tredje verdens lande. Via projektet Goals for Life, når Viva de unge gennem fodbold.

- Vi ved, at arbejdet med fodbold ændrer liv og gør en forskel. I Honduras har Viva gennem 10 år brugt fodbold som metode til at nå udsatte børn og unge, der lever på kanten med fattigdom, bander og kriminalitet som en del af hverdagen. Gennem fodbold oplever de et pusterum fra hverdagen, og her lærer de om respekt, fairplay, tolerance og venskab, fortæller Gritt Holm Hedehus, der er leder af Viva Danmark.

Samarbejde med AGF
Hos AGF støtter vi Goals for Life og den århusianske NGO's arbejde med fodbold. Fire spillere er således ambassadører for Goals For Life. Det er Tobias Sana, Adama Guira, Daniel Thøgersen og Sebastian Hausner.

I forbindelse med søndagens kamp mod Silkeborg IF hjemme i Ceres Park kan AGF-fans også støtte Viva og samtidig deltage i en konkurrence om Tobias Sanas trøje fra kampen.  

- Viva viser, hvad fodboldens stærke kraft også kan, når man bruger den som en motor til postive forandringer i livet. Deres projekt med at skabe et bedre liv for børn og unge via fodbolden er inspirerende og spændende, og de bruger den sport, vi alle elsker til at gøre en reel forskel, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

- I Viva ser vi meget frem til vores nye samarbejde med AGF, som giver os mulighed for at kommunikere om vores fodboldprogram for børn og unge i Honduras til folk, der er lige så begejstrede for fodbold som vi er. Vi håber, at AGF's tilhængere og andre fodboldinteresserede vil tage godt imod os og vi er taknemmelige for støtten fra Tobias Sana, Adama Guira, Daniel Thøgersen og Sebastian Hausner og resten af AGF, siger Gritt Holm Hedehus fra Viva.

Støt med 40 kr. 
Ønsker du at støtte Vivas fodboldprojekt Goals for Life kan du gøre det ved at sende en SMS til 1272 med teksten: "GOAL" På den måde giver du 40 kr. og deltager samtidig i konkurrencen om Tobias Sanas trøje fra søndagens kamp mod Silkeborg IF. Læs også mere om projektet på viva.dk

Skærmbillede 2018-04-05 Kl . 09.10.45


Man skal være mindst 18 år for at deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes den 9. april og kontaktes efterfølgende. Når du støtter Viva, accepterer du samtidig at blive kontaktet om Vivas arbejde.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet