Nyt partnerskab mellem AGF og Aarhus Airport

Af: SHC - 8. april 2018, kl. 9:33

Inden Alka Superliga-holdet i aften går på banen til kampen mod Silkeborg IF, er der højtflyvende nyheder uden for banen. Aarhus Airport og AGF kan i dag præsentere lufthavnen som ny sponsor i AGF.

Aarhus Airport har i den senere tid præsenteret den ene gode nyhed efter den anden. I efteråret kunne lufthavnen for eksempel fortælle om seks nye udenrigsruter fra SAS, ligesom lavprisselskabet easyJet har valgt Aarhus som deres første destination i Vestdanmark, hvilket betyder, at man fra september kan flyve hurtigt og billigt til Berlin fra Aarhus. De nye ruter følges op af, at lufthavnen i de seneste fem måneder også har haft en positiv udvikling i passagertallet.

Nu træder AGF også ind i rækken af nyskabelser og nyheder fra Aarhus Airport. AGF og lufthavnen har således indgået en sponsoraftale, hvor Aarhus Airport træder ind som såkaldt Guldpartner i AGF - det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

- Udviklingen er vendt i Aarhus Airport, og det er på alle måder nye tider i den gamle lufthavn. Men vi er stadig Aarhus' nærlufthavn, og vi vil gerne endnu tættere på byen. Det kan et partnerskab med AGF bidrage til, og derfor glæder vi os meget over at blive en del af byens hold, siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg, der markerer den nye aftale med at overvære AGF's kamp mod Silkeborg IF i Alka Superligaen i aften.

Her får han selskab af AGF's direktør Jacob Nielsen, der ser frem til samarbejdet med Aarhus Airport. 

- Vi stolte over aftalen med Aarhus Airport, der er et vidnesbyrd om den gode kommercielle udvikling, som både vi og lufthavnen er inde i. Vi har fulgt med i den flotte genrejsning, som lufthavnen er i gang med, og vi ser frem til at bidrage til Aarhus Airports fortsatte bestræbelser på at knytte sig endnu tættere til Aarhus, siger Jacob Nielsen.

Om Aarhus Airport
Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 minutters kørsel fra Aarhus centrum. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer lufthavnen det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som London, Oslo, Berlin, Stockholm, Malaga, Gdansk og Mallorca.

Via ruter til for eksempel København, München, Oslo, London og Prag sikrer lufthavnen desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere - fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk. Læs mere om Aarhus Airport her.   

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet