Pusic: Intet er færdigt endnu

Af: PS / Foto: Ole Nielsen - 8. april 2018, kl. 23:10

Endelig fik dagens matchvinder, Martin Pusic scoret sit første mål i den hvide trøje, da vi her til aften vandt 2-1 over Silkeborg IF. Det var han - efter kampen - ikke overraskende meget glad for. Både sit mål, men mest af alt for sejren.

- Jeg har ventet længe på at score, så det føltes godt. Jeg løb ud til fansene, da jeg scorede, fordi de har været bag holdet, og det er fedt at få så god en støtte. Det var vigtigt for både klubben og mig selv.  Vores spil bliver bedre for hver kamp, og vi kan se, at AGF nu er et hold, der vil spille fodbold. Min selvtillid har ikke været nede, mens jeg ikke har scoret, men det er klart, at det er en kamp med sig selv - som angriber vil man score og spille en god kamp, sagde Martin Pusic, der nu ser frem mod de resterende kampe i Alka Superligaens slutspil. 

- Intet er færdigt endnu, men vi har fået en masse selvtillid efter i dag, og det skal vi bygge videre på. Vi håber, at vi kan blive ved med at spille sådan her, og kan vi det, ser det rigtig godt ud. Vi tager det kamp for kamp, og det gælder om at være fokuseret. Alle kæmper om pladserne, så vi skal være klar hele tiden, lød det fra en glad matchvinder efter kampen. 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet