Senior-samarbejdsklubber til fredagsbold

Af: SHC / Foto: PBS - 10. april 2018, kl. 12:30

AGF har nu 21 senior-samarbejdsklubber - på fredag kommer mange af dem til fodbold i Ceres Park.

Ofte tænker man måske mest på børn og talentudvikling, når man taler om samarbejdsklubber i Alka Superligaen. Men i AGF har vi føjet en nyskabelse til vores samarbejdsklubber. Vi har nemlig også samarbejdsklubber uden en ungdomsafdeling, og hvor spillerne har opgivet drømmen om at komme på byens Alka Superligahold, men spiller fodbold fordi de elsker duften af græs, sammenholdet og en kold Ceres i omklædningsrummet efter kampen. 

De klubber kalder vi senior-samarbejdsklubber og efter vi lancerede samarbejdet i efteråret, er vi nu oppe på 21 klubber, der er med i vores senior-klubsamarbejde. Her får klubberne en række fordele og arrangementer, der knytter dem tættere til AGF og gør klubben mere attraktiv for sine medlemmer. For eksempel bliver klubberne inviteret til fodbold i Ceres Park, og nu på fredag har vi inviteret alle 21 senior-samarbejdsklubber til kampen mod FC Helsingør.

Giver godt sammenhold
For de medvirkende klubber er samarbejdet med AGF en god lejlighed til at få rystet klubbens medlemmer sammen på en ny måde.

- Vi er en ung klub med mange studerende, der måske ikke alle kommer fra Aarhus. På den måde er det fedt, at vi kan tage dem med på stadion og se AGF. Så får vi en ny fælles oplevelse, og vi får introduceret de medlemmer, der måske ikke følger AGF i forvejen til byens hold - så kan vi sammen lave nogle nye AGF-fans, siger Peter Mohlin Kring, der er bestyrelsesmedlem og i F.C. Nordbyen 1993, som er en af de 21 senior-samarbejdsklubber. 

- Det er fedt at være afsted til fodbold og få en anden oplevelse end hjemme i klubben. Vi snakker og hygger os på en helt anden måde, og jeg håber, at der er flere af byens klubber, der griber denne mulighed - det er virkelig godt, tilføjer Peter Mohlin Kring.

Hvis du vil vide mere om, hvordan man bliver senior-samarbejdsklub med AGF, så send en e-mail til joj@agf-as.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet