Stage: Det var under al kritik

Af: TH/PS / Foto: Ole Nielsen - 23. april 2018, kl. 21:53

Både Jens Stage og Pierre Kanstrup var i sagens naturligvis både skuffet og selvkritiske efter mandagens nederlag hjemme i Ceres Park

- Vi prøvede at spille vores spil og har ikke nogen undskyldning for, at det ikke gik godt i dag. Vi var klar, tændte og havde en god bane, men boldene sad der ikke, så det er bare under al kritik.

Jens Stage var meget skuffet efter dagens nederlag til Hobro hjemme i Ceres Park, hvor spillet aldrig kom til at fungere. 

- Vi skal være bedre med bolden. I dag er det under al kritik næsten hele vejen rundt - inklusiv mig selv. Jeg synes ikke, at vi får noget spil i gang. Vi skal være bedre med bolden presse noget højere på banen. Når vi løber af sted, så gælder det alle mand, og hvis der er nogen, der hænger bagved, bliver vi spillet ud af banen, sagde Jens Stage, mens anfører Pierre Kanstrup var mindre diplomatisk i sin vurdering efter kampen. 

- Det er på ingen måder acceptabelt og på ingen måder godt nok. Vi er der ikke i dag. Vi vinder ikke de dueller vi skal gøre for, at vinde kampen og vi var dårlige med bolden. Kort sagt, så var det pisse ringe. Jeg ved ikke om det var Hobros fortjeneste, men det var i hvert fald os, der var ringe, lød det fra Kanstrup, der roser dagens modstander for en god indsats, men understreger, at holdet svigter i dag. 

- Kredit til Hobro, men vi skal kigge indad, fordi vi har normalt så meget mere kvalitet end vi viste i dag. Nu må vi hjem og kigge os selv i spejlet og få sovet den ud, og så har vi heldigvis en vigtig kamp igen. Vi skal rejse os igen, lød det fra Pierre Kanstrup efter kampen. 

Næste kamp er på mandag den 30. april i Silkeborg. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet