To regulære mål underkendt i U19-nederlag

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 23. april 2018, kl. 17:10

AGF's U19-hold måtte lørdag rejse hjem fra Odense med et 1-3-nederlag mod OB. Undervejs i kampen fik Mike Tullbergs tropper to regulære scoringer underkendt.

I de første 45 minutter lykkedes det AGF-drengene at kombinere fint langs jorden mod de fysisk stærke fynboer. Der blev spillet ind i de rigtige rum, og især frontduoen Jacob Trenskow og U17-spiller Gustav Mogensen var i vigør og havde flere gode aktioner, så længe kræfterne rakte. 

En scoring i den indledende fase blev det også til. Jakon Kiilerich fandt vej til netmaskerne efter hjørne fra en position, hvor han var en meter onside, men linjevogteren så det anderledes og underkendte scoringen.

I stedet tog OB føringen efter 12 minutter, men Gustav Mogensen svarede midtvejs i halvlegen igen efter godt forarbejde af Mads Mikkelsen.

Kort før pausefløjtet fik fynboerne tilkendt et straffespark, men takket være en fin redning af Daniel Gadegaard Andersen holdt 1-1 halvlegen ud.

I anden halvleg formåede AGF-spillerne ikke at have den samme boldomgang som i de første 45 minutter. Fynboerne var i teten, og det udløste en scoring efter godt en time.

Midtvejs i halvlegen kanonerede Jacob Trenskow bolden mod mål. Skuddet prellede af på overliggeren og et godt stykke ind over stregen. Uheldigvis stod linjevogteren ikke godt placeret, og der blev således ikke markeret for mål.

I stedet slog OB sejren fast med et lille kvarter igen til slutresultatet 3-1.

- Vi skulle spille kampen på jorden da vi var totalt underlegne på størrelse og fysik. Dette lykkedes vi fremragende med de første 45 min. Vi fandt de rigtige rum til Jacob Trenskow,  og Gustav Mogensen var  dygtig i sine dybe løb. De to var vores bedste, så længe kræfterne var til det. Vi får to regulære mål underkendt, men det er dog ikke dommerens eller linjedommerens skyld, at vi taber, for vores forsvarsspil er ikke godt nok i mange situationer. Det skal vi have rettet op på, fortæller Mike Tullberg.

Næste opgave for U19 er på fredag 10.30, hvor FC Midtjylland gæster Fredensvang.

Kampfakta - U19 Ligaen
OB - AGF 3-1 (1-1)
1-0: Jonathan Harboe (12')
1-1: Gustav Mogensen (21')
2-1: Mathias Jørgensen (63')
3-1: Mathias Jørgensen (78')

AGF:
Daniel Gadegaard Andersen - Quoc Minh Truong, Sebastian Hausner (85: Magnus Anbo), Jakob Kiilerich, Christian Bech - Kasper Lunding, Mads Mikkelsen, Benjamin Hvidt Martinus Mandal - Gustav Mogensen (75: Daniel Thøgersen), Jacob Trenskow (75: Noah Iversen) 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet