Turen går til Helsingør

Af: Foto: Superliga.dk - 17. april 2018, kl. 14:59

For anden gang i den her sæson skal vi i aften til Helsingør, der tilbyder billetter til udebaneafsnittet for kun 50 kr.

Efter vi i aftes kunne glæde os over, at vi også næste år spiller Superliga, så går turen i dag til FC Helsingør, hvor jagten på flere point sættes ind kl. 19.

Det er anden gang i den her sæson, at vi skal til Helsingør Stadion, der er et af Danmarks ældste fodboldstadions.

Det blev opført i 1923 - tre år efter vores eget stadion i Aarhus. Tilskuermæssigt plejede Helsingør Stadion at have plads til 4.500 tilskuere, men det tal er efter oprykningen til Alka Superligaen blevet forhøjet til 5.500 tilskuere, hvoraf 532 af disse er forbeholdt ståpladser. Den nylige stadionudbygning har også givet to ekstra tribuner, TV-faciliteter, ekstra salgsboder og forbedrede toiletfaciliteter.

AGF Fanclub Aarhus har arrangeret bustur til Helsingør i aften, ligesom den sjællandske afdeling kommer med flotte to dobbeltdækkerbusser. Så der bliver rigtig fin opbakning i aften. Er du på de kanter, så kom forbi og støt de hviie. FC Helsingør tilbyder billetter til kun 50 kr. De købes her.

Læs mere om truppen til kampen i aften her.

- Helsingør er et godt hold - det så vi senest i fredags i Aarhus, og de har revanche til gode efter den kamp og vil helt sikkert forsøge at gøre det bedre. Så vi skal være klar og være skarpe, og gå ind til kampen på samme måde som alle andre kampe. Vi skal sætte os på kampen og finde vores styrker frem, lyder det fra cheftræner David Nielsen op til kampen.

Kampen i Helsingør starter kl. 19.00. Hvis du ikke har muligheden for selv at være på stadion, kan du se kampen på TV3Sport 1 eller følge kampen på vores Twitter. God kamp og god tur. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet