U17 led nederlag på Fyn

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 23. april 2018, kl. 17:10

AGF's U17-hold løb lørdag ind i et 0-3-nederlag til OB.

OB tog føringen tidligt i kampen, men herefter pressede AGF-spillerne på og kom også frem til muligheder, der kunne have bragt balance i regnskabet. Det lykkedes dog ikke i første halvleg, og det samme gjorde sig gældende i starten af anden halvleg, hvor AGF-drengene også havde en god periode. I stedet for en udligning udnyttede fynboerne en løbeduel til at udbyggge føringen. Og da det kort efter også blev 3-0 til hjemmeholdet, var kampen afgjort.

- Jeg synes egentlig, at kampen på mange måder er godkendt, og vi gør mange ting rigtige. Men vores kvalitet i felterne, hvor fodboldkampe vindes, var bare ikke god nok, og specielt vores beslutninger både offensivt og defensivt, når mulighederne og de farlige situationer defensivt opstod, var under niveau, lød det efter kampen fra U17-cheftræner Fatah Abdirahman, der uddelte roser til Mads Bager.

U17 skal i aktion igen på torsdag, hvor turen går til Lyngby.

Kampfakta - U17 Ligaen
OB - AGF 3-0 (1-0)
1-0: Emil Suarez Jørgensen (11')
2-0: Andreas Bak Eriksen (60')
3-0: Emil Suarez Jørgensen (63')

AGF:
Johhanes Frahm - Mikkel Møller Lassen, Jacob Green-Pedersen, Emil Agerbæk (46: Oscar Fuglsang), Frederik Jørgensen - Oliver Lund (66: Magnus Kirchheiner), Jacob Reus, Mads Bager, Marcus Ginnerup - Albert Grønbæk Erlykke (66: William Førby), Anders Fæster

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet