Vi fejrer forårets komme i AL Bank Fanzonen

6. april 2018, kl. 18:08

Søndag er foråret endelig tilbage i Ceres Park. Så kom i AL Bank Fanzonen inden kampen mod Silkeborg IF kl. 18.

Selv om det er vores yndlingsfarve, så kan hvid også være irriterende, når det kommer som sne og frost. Men de tider er forbi. Foråret er endelig kommet til Aarhus og til Ceres Park. Således lover DMI over 15 grader på søndag og en del sol. Så der er al mulig grund til at komme i Ceres Park og i AL Bank Fanzonen inden søndagens kamp mod Silkeborg IF.

Kampen starter kl. 18, men vi varmer op i AL Bank Fanzonen fra kl. 16.30. På søndag hygger vi om ungerne med snobrød og ansigtsmaling, og så kigger nogen af de spillere, der ikke er aktuelle til kamptruppen, forbi til autografer og foto. Vi får også besøg af en mobil vaffelbar, ligesom der som sædvanligt bliver gang i hoppeborgene i foyeren af Ceres Arena.

Stemningspic 040318-071


Så igen på søndag bliver AL Bank Fanzonen som du kender den: et hyggeligt sted at varme op før kampen i godt selskab med store og små AGF'ere. Og husk, at børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park.

Holdet kan slå et hul ned til Silkeborg IF med en sejr og dermed få et rigtig godt udgangspunkt i slutspillet i Alka Superligaen. Men det bliver ikke let og de får brug for alt den støtte de kan få. Så kom i Ceres Park, nyd stemningen i AL Bank Fanzonen inden kampen og støt holdet frem mod flere point i det slutspillet. Billetter købes her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet