Vi skal fortsætte i det gode spor

Af: SHC/BJ / Foto: Ole Nielsen - 13. april 2018, kl. 9:42

Daniel A. Pedersen ser frem til at fortsætte det gode spor i aften, når FC Helsingør kommer på besøg på Ceres Park.

Efter han løb næsten 12 km. i maskinrummet på midtbanen i søndagens kamp mod Silkeborg IF, er Daniel A. Pedersen klar til kamp igen i aften. Ugen har stået på restitution og gode træninger frem mod kampen mod FC Helsingør, der sparkes i gang kl. 19.

For Daniel A. Pedersen handler kampen om at fortsætte i det gode spor holdet har været inde i længe. Selv om vi med en sejr i aften kan redde os en ny sæson i Alka Superligaen allerede på mandag, hvis Silkeborg IF snubler i Hobro, så er det ikke noget truppen spekulerer i.

- Det handler om, at vi skal fortsætte dét, vi har gang i. Vi skal lade være med at kigge på stillingen, men kun have fokus at levere gode præstationer - både individuelt og som hold, siger Daniel A. Pedersen, der har fået fuld spilletid i forårets otte kampe. Her han oplevet en fantastisk opbakning fra tilhængerne - såvel hjemme som ude. Det håber han fortsætter i aften.

- Det var vigtigt, at vinde i søndags, så vi kunne give noget tilbage til vores fans, og det var helt specielt at kunne dele sejren med dem. At vi kan glæde os sammen med vores fans og fejre det på den måde, er kun med til at bringe os tættere sammen, og vi skal i aften give alt for, at vi kan fejre endnu en hjemmesejr med fansene, siger Daniel A. Pedersen.

Skal du ud og bakke Daniel A. Pedersen og holdkammeraterne op i aften? Så find din billet her. AL Bank Fanzonen åbner for fredagsbar og fredagsbold kl. 17.30.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet