AGF henter målmand

Af: SHC / Foto: FS - 31. august 2018, kl. 18:59

Roman Mysak er ny keeper i AGF's Superliga-trup.

Efter salget af Aleksander Jovanovic til La Liga klubben SD Huesca opstod der en ledig plads i AGF's målmandsgruppe. Den bliver frem til jul nu udfyldt af den ukrainske målmand Roman Mysak, der kommer til AGF fra klubben FC Karpaty, hvor han har spillet hele sin karriere.

I alt har Roman Mysak spillet 105 kampe i den bedste ukrainske række. Nu gælder det så nye udfordringer for den 26-årige målmand, der kommer til AGF på en kort kontrakt på fire måneder, hvilket ikke er nogen tilfældighed.

- Med tilgangen af Óscar Whalley udviste vi rettidigt omhu, og vi er helt trygge ved, at han umiddelbart kan tage over efter Jovanović. Men på den korte bane manglede vi en målmand mere, og nu har vi så mulighed for at se en dygtig målmand mere an her i Aarhus i skikkelse af Roman. Hvis det udvikler sig, som alle parter håber, kan vi altid se på om hans aftale skal forlænges, men for nu passer det alle godt, at aftalen er forholdsvis kort. Og vi ser meget frem til at byde Roman velkommen på Fredensvang, hvor han bliver en fin tilføjelse til vores gruppe af talentfulde målmænd, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen.

For Roman Mysak er aftalen med AGF en mulighed for at prøve sig af i en anden liga, og han ser meget frem til sit ophold i Aarhus.

- Da jeg hørte om AGF's interesse var jeg ikke i tvivl om, at det var en mulighed, jeg måtte gribe. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, og jeg ser frem til at prøve mig af i et nyt land og i en ny liga. Så jeg er glad for at skiftet faldt på plads, og nu handler det bare om at arbejde hårdt, så jeg på bedste vis kan vise mig frem for mine nye holdkammerater, træneren og klubbens fans, siger Roman Mysak, der tiltræder i AGF med det samme.

Med tilføjelsen af Roman Mysak består målmandsgruppen i AGF nu af Óscar Whalley, samt de to yngre keepere Daniel Gadegård og Kasper Thiesson Kristensen, og fra i dag altså også Roman Mysak.