AGF sælger Kasper Junker til AC Horsens

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 1. september 2018, kl. 0:01

AGF og AC Horsens er blevet enige om betingelserne for et skifte for angriberen Kasper Junker, der derfor rykker ned ad E45 til AC Horsens og Casa Arena.

Kasper Junker skal fremover tørne ud for AC Horsens. Det er en realitet efter AGF og AC Horsens tidligere i dag nåede til enighed om en overgangssum, der betyder, at Kasper Junker skifter til Superliga-kollegerne nede ad E45. 

- Vi havde ikke regnet med, at vi skulle skille os af med Kasper i dette transfervindue, men vi fik et tilbud på Junker, der var så godt, at vi skyldte både klubben og spilleren at overveje det. Og i fællesskab nåede vi altså frem til, at skiftet var en god ide og en god mulighed for Kasper også, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen, der understreger, at AGF har været meget tilfredse med Kasper Junker i hans tid i AGF. 

- Kasper er en hårdtarbejdende og talentfuld angriber, der altid har givet alt i den hvide trøje. Og han har scoret nogen vigtige mål for os som for eksempel i en pokalkamp i netop Horsens eller i en vigtig udekamp i Viborg. Kasper har tillige været en vellidt spiller i truppen og i klubben som helhed, og vi ønsker ham al mulig held og lykke på hans videre færd, tilføjer Peter 'PC' Christiansen. 

Det blev til i alt 61 kamp og 13 mål for Kasper Junker, der kom til AGF fra Randers i sommeren 2016. 

- Det har været en rigtig god tid for mig i AGF, hvor jeg har lært meget og udviklet mig som spiller blandt dygtige holdkammerater og lige så dygtige trænere. Men jeg har også følt, at det måske var tid til luftforandring for mig. Den mulighed er nu opstået og jeg er glad for, at skiftet kunne lade sig gøre nu, siger Kasper Junker, der skifter til AC Horsens med det samme. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet