Danske Bank støtter talentarbejdet i AGF

Af: BJ - 30. august 2018, kl. 17:26

Danske Bank har netop indgået et nyt sponsorat med AGF, der skal styrke klubbens talentudvikling.

Ifølge Danske Banks områdedirektør for privatkunderne i Østjylland, Michael Thunbo, er talentarbejdet et vigtigt område at have fokus på - både til gavn for spillerne og klubben på sigt.

- Vi vil gerne bidrage til, at AGF's unge talenter udvikler sig og får udnyttet deres potentiale til fulde. Derfor har vi indgået sponsoratet, der skal bidrage til at sikre endnu bedre træningsfaciliteter til spillerne og mulighed for at deltage i endnu flere internationale stævner.

Danske Banks talentsponsorat løber i tre år, og banken donerer årligt 25.000 kroner.

Skaber resultater
Der er ingen tvivl om, at de seneste års øgede investeringer i talentarbejdet i AGF har båret frugt. Både i 2017 og 2018 løb U17 med det Danske Mesterskab. Derudover kan AGF bryste sig af flest DBU Topcentre i Danmark, og fem af klubbens unge spillere er rykket op i Superliga-truppen det seneste år. Samtidig har klubben nu syv fuldtidsansatte trænere, og et akademi er på vej i forlængelse af det nyopførte klubhus.

- Der sker rigtig meget i klubbens talentudvikling i disse år. Det er en god og sund udvikling, hvor talentafdelingen arbejder målrettet, og så er det ikke mindst en stor del af Aarhus. Det vil vi naturligvis gerne støtte op om, og vi glæder os til at følge talenterne fra sidelinjen, slutter Michael Thunbo.

----------------------
Sådan bliver din virksomhed talentsponsor i AGF - læs mere her >>