Endetribunen klar til AGF-fans i Randers på søndag

Af: Foto: Getty Images - 6. august 2018, kl. 12:43

Søndag venter som bekendt lokalopgøret i Randers. Her har AGF fået stillet hele den ene endetribune til rådighed på BioNutria Park. Det betyder, at der både vil være et familieafsnit og et stemningsafsnit til den spændende kamp.

Søndag den 12. kl. 18 venter naboerne fra Randers FC i et efterhånden klassisk lokalopgør på BioNutria Park i Randers. Det er en kamp mange AGF'ere ser frem til, og forhåbentlig kommer der mange med til Randers søndag aften for at støtte holdet frem mod endnu flere point i Superligaen. 

I hvert fald har AGF fået mulighed for at tage mange fans med. Således har Randers FC i weekenden åbnet hele endetribunen på BioNutria Park (Quickpot-tribunen) for AGF-fans. Dermed har man som århusianer muligheden for at vælge enten en siddeplads eller en plads i stemningsafsnittet - alt efter temperament og ønsker. 

Information
Det normale udebaneafsnit i Randers (N9 og Ø9 på billetsidens stadionoversigt) bliver til AGF's stemningsfans. Her er der indgang via den normale udebane-indgang. På udebaneafsnittet er der plads til ca. tusind fans, og vi regner med, at det afsnit som minimum bliver udsolgt. 

Resten af Quickpot-tribunen bliver til et afsnit med siddepladser. Lige nu har Randers FC åbent for salg til afsnittet Ø8. Når det afsnit er ved at være udsolgt, vil Randers åbne op for et nyt.

Bemærk, at der der vil være adgang fra billetsalgsboden ved udebaneafsnittet, hvor Randers FC i samarbejde med AGF assisterer ved opdelingen og indgangen, og sørger for, at det hele forløber så nemt som muligt. Randers FC gør opmærksom på, at alle billetter i udeafsnittene er unummererede. Der bliver åbnet op for udeafsnittene halvanden time før kampstart, der altså er søndag den 12.8 kl. 18. 

Bemærk, at både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer ture til Randers. 

Her finder du din billet til kampen

Og her er der mere information om BioNutria Park

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet