Har du prøvet All Inclusive?

Af: SHC - 31. august 2018, kl. 9:05

Op til den nye sæson lancerede AGF - på opfordring fra mange fans - et nyt all inclusive koncept på Ceres Park. Det har indtil nu været en stor succes og på søndag er der igen mulighed for at prøve det.

På opfordring fra publikum har AGF og Ceres Park indført et nyt all inclusive koncept til AGF's hjemmekampe i denne sæson. 

Konceptet betyder, at man kan købe sig adgang til alle de øl, sodavand og pølser man kan fortære. Og som på charterferien kalder vi det også All Inclusive. Det er et tilbud man kan tilkøbe til en kamp i Ceres Park for 300 kr., hvor man får adgang til et afmærket område på stadion, hvor du får fri adgang til stadionplatter, øl samt sodavand ad libitum.

- Mange af vores gæster har efterspurgt muligheden for et all inclusive koncept og vi udvikler hele tiden vores tilbud til publikum i en god dialog og forsøger at forbedre oplevelsen på Ceres Park. I den sammenhæng er All Inclusive en af de nye ting, der er blevet taget rigtig godt i mod, fortæller bodchef i Ceres Park & Arena, Søren Holst.

All Inclusive koster 300 kr. og gælder fra dørene til Ceres Park åbner og helt frem til slutfløjt. Efter kampen får du adgang til én ekstra øl eller vand i forbindelse med fansenes after match baren. Læs mere på shop.agf.dk, hvor man kan købe adgang til All Inclusive.

All Inclusive er et tilkøb og købet giver ikke adgang til Ceres Park, så man skal enten have sæsonkort eller en billet til kampen. All inclusive er placeret efter indgangen til C-D tribunen og billetten eller sæsonkortet skal altså gælde til dette område.

Fans glade for All Inclusive

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet