Juelsgård: Vi skal fortsætte de gode dyder

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 30. august 2018, kl. 12:57

Søndag gælder det årets festugekamp, når Vendsyssel FF kommer på besøg - en kamp, hvor vi skal fortsætte de gode dyder fra de seneste kampe, lyder det fra Jesper Juelsgård.

For to år siden spillede AGF festugekamp på udebane mod AaB. Derfor blev det nærmeste vi kom på en festugekamp i 2016 en hjemmekamp mod FC Nordsjælland nogen få dage efter. Her fik Jesper Juelsgård sin debut for AGF efter han var blevet hentet til Aarhus fra Brøndby IF. 

Og det blev en mindeværdig kamp for forsvarsspilleren, der scorede i sin debut og ovenkøbet et mål, der blev sejrs-målet i 3-1 sejren over nordsjællanderne. 

- Det husker jeg selvfølgelig ganske godt. Det er efter et hjørnespark, hvor en ripost ender hos mig lidt ude foran feltet og jeg så skyder på kassen. Det var naturligvis dejligt at score i sin debut og så i en sejr, siger Jesper Juelsgård, der siden den dag har spillet 52 Superliga-kampe for AGF og scoret to gange yderligere. 

Søndag får han måske muligheden igen, når Vendsyssel FF kommer på besøg til årets festugekamp - en kamp, som Juelsgård glæder sig meget til. 

- Vi skal have fokus på de samme dyder som altid og fokusere på os selv, og hvis vi spiller op til vores bedste - offensivt som defensivt, så kan vi gøre det svært for enhver, der kommer til Aarhus. Og vi vil gøre alt for at få en sejr i Aarhus Festuge - vi kan lige så godt fortsætte traditionen med at gøre det godt i festugen, siger Jesper Juelsgård, som du kan møde i kampprogrammet på søndag. 

Kommer du i skoven og støtter Juelsgård og Co., så find billet her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet