Tidspunkt for pokalkamp fastlagt

Af: JR / Foto: Ole Nielsen og FC Sydvest - 23. august 2018, kl. 19:27

AGF spiller første kamp i Sydbank Pokalen onsdag den 5.9 kl. 17.15.

Det bliver en tidlig aftenforestilling, når AGF træder ind i 2. runde af Sydbank Pokalen, hvor vi skal møde FC Sydvest fra Tønder. 

For kamptidspunktet for sæsonens første kamp i den traditionsrige turnering er nu fastlagt. Og det bliver onsdag den 5. september kl. 17.15, at vi skal en tur til det sønderjyske, hvor kampen finder sted på Løgumkloster stadion og ikke på Sydvests normale hjemmebane i Tønder. 

- FC Sydvest er en overbygning på flere klubber og aftalen er, at vores divisionskampe spilles i Tønder, mens pokalkampe spilles i Løgumkoster, fortæller Flemming Hjort fra FC Sydvest, der også kan oplyse, at det tidlige spilletidspunkt skyldes, at der ikke er lys på spillestedet. 

Løgumkloster Stadion

Dermed bliver der - i hver fald i skrivende stund - ikke udsigt til at kampen bliver transmitteret i tv. 

Hvis du - trods det lidt upraktiske kamptidspunkt - tager med syd på for at støtte holdet, kan billetter købes for 50 kr. ved indgangen til stadion på kampdagen.

FC Sydvest Tønder er en sammenslutning bestående af Tønder SF-Fodbold, Ballum IF, Bredebro IF og Løgum IF. FC Sydvest Tønder indtager en øjeblikkelig 10. plads i 2. divisions pulje 1.

L _gumkloster _stadion

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet