Kom til Spillerpræsentation i Aarhus Festuge

Af: SHC / Foto: Aarhus Festuge - 1. september 2018, kl. 9:09

Mandag aften venter en usædvanlig fodboldaften, når AGF rykker den årlige Spillerpræsentation ud i Aarhus Festuge.

Traditionen tro præsenterer AGF spillertruppen ved den årlige spiller-præsentation i dagene efter transfervinduet er lukket. I år er ingen undtagelse, men i år gør vi noget helt andet. 

For normalt er spillerpræsentationen et arrangement, der er forbeholdt for sæsonkortholdere og aktionærer i klubben. Men i år er Spillerpræsentationen åben for alle, når AGF rykker AGF præsentationen ned i Aarhus Festuge, hvor klubben bliver en del af Festugens program på Byens Scene i Mølleparken. På den måde bygger AGF og Aarhus endnu en bro til hinanden og til byen.

- Det bliver en ny oplevelse for os og forhåbentlig en rigtig god oplevelse for publikum, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen om arrangementet. 

Festuge-versionen af årets spillerpræsentation finder sted i overmorgen - mandag den 3. september kl. 19.30 på Byens Scene i Mølleparken foran det gamle hovedbibliotek i hjertet af Aarhus. Her vil man kunne møde spillerne fra Superliga-truppen, der præsenteres på scenen - inklusiv de spillere, der er kommet til til sidst i sommerens transfervindue. 

Derudover vil man også kunne høre cheftræner David Nielsen og sportschef Peter 'PC' Christiansen se frem mod resten af sæsonen. Og så barsler AGF med en musikalsk overraskelse, som man godt kan glæde sig til. 

Alle er velkommen til spillerpræsentationen, hvor man fra kl. 19 ved siden af Byens Scene vil kunne møde AGF's maskot, Aros og Superliga-spillerne, og måske få sig en autograf eller en selfie med en af spillerne. 

AGF og Aarhus Festuge håber at se mange fans i Mølleparken mandag aften til en unik by- og fodboldoplevelse. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet