Skal du med ungerne til fodbold? Så husk din billet

Af: SHC / Foto: Trine Niebuhr - 9. august 2018, kl. 8:44

Næste hjemmekamp er mod FC København søndag den 19. august. Hvis man er forældre til et barn med et sæsonkort, så er det med at være ude i god tid, hvis man vil med i Ceres Park.

Er du mor eller far til en af de næsten 2.500 børn, der har sikret sig et børnesæsonkort til den nye sæson, så er det med at være opmærksom i de kommende dage, hvis I planlægger en tur til AGF's kamp mod FC København i Ceres Park søndag den 19. august kl. 16. 

For som børnesæsonkortholder til B3-B6 er podernes plads til afsnittet altid reserveret. Dette er fordelen ved et sæsonkort - og selvom det er et gratis børnesæsonkort skal man heller ikke bøvle med at reservere pladsen på forhånd - ej heller til de større kampe som dem på næste søndag. 

Men dette gælder i sagens natur udelukkende sæsonkort, hvorfor vi ikke kan garantere plads til forældre, andre familiemedlemmer eller venner, der skal med til kampen - medmindre de også har et sæsonkort eller allerede har købt billet. Derfor er det med at sikre sig en billet allerede nu, hvis man planlægger at tage med sin unge sæsonkortholder til fodbold i Ceres Park. 

- Er man forældre til et barn med sæsonkort til Ceres Park. Eller har man på anden vis planlagt, at følges med en børnesæsonkortholder til kampen mod FC København den 19. august, så anbefaler vi allerede nu kraftigt, at man sikrer sin billet, da vi forventer udsolgt på familieområdet på B3-B6 afsnittet til kampen. Børnene med sæsonkort er sikret plads, men ikke andre. Derfor vil det være ærgerligt at stå næste weekend uden mulighed for at følges med barnet - og sæsonkortindehaveren - til fodbold, siger billetchef i AGF, Mads Thorsen. 

Her finder du billetter til AGF vs. København den 19. august kl. 16. 

Og her kan man læse mere om sæsonkort i AGF.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet