Søndag skal vi runde 10.000 igen

Af: FS / Foto: Ole Nielsen - 31. august 2018, kl. 9:14

Søndag kan blive endnu en stor fodboldfest på Ceres Park, når Vendsyssel FF kommer på besøg. Sammen skal vi igen over 10.000 til fodbold i skoven.

10.813 - sådan lyder tilskuergennemsnittet til AGF's hjemmekampe indtil nu. Det tal er naturligvis godt hjulpet af de næsten 16.000 fans, der var i Ceres Park til den seneste hjemmekamp mod FC København. 

Så mange når vi nok ikke på søndag til kampen mod Vendysssel FF, men lad os sammen se om ikke vi kan nå over 10.000 tilskuere og dermed nå gennemsnittet igen. Det vil være rigtig flot, hvis vi kan gå ind til september med mere end 10.000 på lægterne endnu en gang.

Men vi får brug for din hjælp. For vi er der ikke endnu, men med mere end 48 timer til kampstart kan vi sagtens nå de 10.000, der vil bære spillerne frem mod endnu en god kamp, så vi kan fortsætte den ubesejret stime. 

Fanklub - Jubel 190818-01

- Fredag morgen rundede vi 7.500 billetter solgte til søndagens kamp mod Vendyssel FF, hvilket på det her tidspunkt er rigtig flot - også taget i betragtning, at det er en oprykker vi får på besøg. Men skal vi nå de 10.000 har vi brug for alle mand, kvinder og børn af huse. Så vi håber, at alle vores sæsonkortholdere og alle andre fans tager en nabo eller ven under armen og kommer i Ceres Park søndag kl 18, så vi når over 10.000 fans og sammen igen kan blæse en modstander ud af skoven, lyder det fra kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen. 

Festugekamp 
Kampen på søndag er en festuge-kamp, der ofte er sjove kampe i Aarhus med mange mål og med store chancer for en AGF-sejr. I hvert fald, hvis man skal se på historien, hvor statistikken er med os. Syv kamp under de seneste ti års Aarhus Festuge er således endt med århusiansk sejr. Skal det blive til den ottende festugesejr på søndag, så kræver det mange på lægterne. Så kom i Ceres Park søndag kl. 18 - holdt har brug for din støtte til at fortsætte den ubesejrede stime. 

Billetter findes her >>>

Og her kan du læse mere om kampen, som DMI i øvrigt spår bliver spillet i fint sensommervejr med let skydække og 20 grader. Husk, at AL Bank Fanzonen åbner kl. 16.30. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet